Haberler

    Yanal'ın Galibiyet Planı Hazır!

    Beşiktaş'ın karşısına ofansif bir kadroyla çıkmayı planlayan Ersun Yanal, talebelerinden 90 dakika mücadele istedi

    10 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor, lider Beşiktaş'ı da gözüne kestirdi. Bordo-mavili takımın teknik patronu Ersan Yanal, evlerindeki karşılaşmaya ofansif bir kadroyla çıkmayı planlarken, tüm oyuncularından 90 dakika boyunca mücadele ve hücuma katkı istedi. Beşiktaş'ın oyun planı üzerinde detaylı inceleme yapan tecrübeli hocanın, yarınki karşılaşmada en büyük kozu ise son haftaların formda isimleri Castillo ve Olcay Şahan olacak. Yanal, ikiliden sahadaki görevlerini yerine getirmelerinin yanı sıra oyuna yön verme noktasında Yusuf Yazıcı'ya yardımcı olmalarını istedi. Ersun Yanal, hafta içinde yapılan idmanlarda kart cezalısı Dame N'Doye'un oynayamayacak olması nedeniyle Rodallega ile özel ilgilendi.

    O FORMALAR MÜZEYE KALDIRILDI

    Trabzonspor'un, yeni stadında Gaziantepspor ile yaptığı açılış maçında ilk golü atan Castillo ile takım kaptanı Onur Kıvrak'ın bu müsabakada giydikleri formalar Şamil Ekinci Müzesi'ne kaldırıldı. İki yıldız da tarihe geçtikleri için gurur duyduklarını söylediler.

    PRİMLER HESABA YATIYOR

    Trabzonspor'da üst üste gelen galibiyetler sonrası kulüp kasasına giren 20 milyon TL'nin önemli bir bölümünün futbolculara ödendiği öğrenildi. Yönetimin Beşiktaş maçının ardından da 3 maçlık galibiyet primlerini oyuncuların hesaplarına yatıracağı belirtildi.

    (Sabah)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Ersun Yanal Olcay Şahan Trabzonspor Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title