Haberler

    Yanal'dan Zirve Vurgusu

    Teknik direktör Ersun Yanal, "Trabzonspor'un hedefine yönelik çalışıyoruz ve zirveye oynayacak bir takım oluşturmak için devam edeceğiz" dedi.

    Teknik direktör Ersun Yanal, "Trabzonspor'un hedefine yönelik çalışıyoruz ve zirveye oynayacak bir takım oluşturmak için devam edeceğiz" dedi. "Benim baba yarım Cavcav başkanımızı kaybettik. Başımız sağ olsun" diyerek sözlerine başlayan Yanal, şöyle devam etti: Hedefimiz Trabzonspor'da hedefe gidecek ve takım olacak oluşum içerisinde mücadele etmek. Aramıza katılacak arkadaşlarımız var. Onları seçme hassasiyeti konusunda taviz vermeyiz. Trabzonspor'un hedefine yönelik çalışıyoruz ve zirveye oynayacak bir takım oluşturmak için devam edeceğiz."



    ACELE EDİLMESİN

    Ersun Yanal, video hakem uygulamasıyla ilgili "FIFA 'nın bir çalışması var. Basketboldaki gibi faul sayılarını düşürelim gibi. Video hakem gibi. Hızlı geçilmesi gereken bir iş değil. Yapıcı ve sağ duyulu olmalıyız" ifadesini kullandı.

    Kaynak: Fotomac

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Trabzonspor Ersun Yanal Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title