Haberler

14 Yaşındaki Çocuk Kendisine Yan Baktığını Söylediği Bir Kişi Öldürdü

Güncelleme:

Kütahya'da 14 yaşındaki M.G., kendisine yan baktığını iddia ettiği 18 yaşındaki Osman Gökduman'ı göğsünden bıçaklayıp öldürdü.

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde 14 yaşındaki M.G., kendisine yan baktığını iddia ettiği 18 yaşındaki Osman Gökduman'ı göğsünden bıçakladı. Ağır yaralanan Gökduman, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Hırsızlık suçundan arandığı belirtilen M.G., yakalandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

YAN BAKIYORSUN DEDİ GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI

Olay dün saat 15.00 sıralarında Ada Stadyumu önünde meydana geldi. Stadyum yakınlarındaki mesire yerinde arkadaşlarıyla piknik yapan Osman Gökduman, mangal kömürü almaya giderken stadyum önünde tanımadığı 14 yaşındaki M.G. ve aynı yaştaki A.Ö. ile karşılaştı. İddiaya göre M.G., "Niye bize yan bakıyorsun?" dediği Osman Gökduman'la tartışmaya başladı. Tartışma büyüyüp, kavgaya dönüşürken, M.G., üzerindeki bıçağı çekip, Gökduman'ı sol göğsünden yaraladı.

YARALI TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

M.G. ve arkadaşı A.Ö., olay yerinden kaçarken, ağır yaralanan Osman Gökduman çevredekilerin çağırdığı 112 ambulansıyla Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Gökduman, burada doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

14 YAŞINDAKİ ÇOCUK TUTUKLANDI

Polis, olay yerinden kaçan M.G. ile arkadaşı A.Ö.'yü kısa sürede yakaladı. A.Ö. ile birlikte gözaltına alınan M.G.'nin yaralama ve hırsızlık olayları nedeniyle poliste suç kaydının bulunduğu, son olarak da bir hırsızlık olayından arandığı belirtildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, A.Ö. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tavşanlı Kütahya Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500

Yorumlar (26)

Laz Mobil-ANDROID:

gidip 3 5 akpli vursaydin ya ipne

21
23
yanıtYanıtla
YORUMCU ANIL BEY:

Allahım sen insanlara akıl fikir ver, ölen gencecik kişiyede Allahden rahmet ailesine sabır diliyorum. .

25
0
yanıtYanıtla
TÜRKİYE CCC:

14 Yaşındaki velede bak şu cesarete bak. Biz o yaşta bırak bıçaklamayı ne bakıyorsun demeyi. Abilerimize saygısızlık bile etmezdik edemezdik de saten. bi laflarını iki etmezdik. Hatta abilermiz konuşurken agzımızı bile açamazdık. Bu gençlik nereye gidiyor. Bu çocuk nasıl bi ailede büyümüş ki böyle yanında bıçak taşıyor.

20
0
yanıtYanıtla
Gün ışığı:

Hırsızlıktan aranıyormuş polis yakalayıp içeri atsaymış bu cinayet işlenmeyecekti. Suçlu birinin hemen yakalanıp adalete teslim edilmesi için illa cinayet işlemesi mi gerekiyor. Bak cinayetten sonra hemen yakalanmış demek ki isteyince yakalanıp adalete teslim edilebiliyormuş. . . . . . . . Çok yazık çok.

19
0
yanıtYanıtla
sa:

Yasi kucuk ellemeyin adalet yok zaten sikinti olmz

17
1
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ:

BU PİSLİKLER TOPLUMDAN AYIKLANMALI.

18
0
yanıtYanıtla
SERVAN:

MİLLET MAL OLMUŞ. TIRTLAR VADİSİ GİBİ Bİ DİZİ 15 YILDIR YASAKLANAMADI. KİMSENİN GÜCÜ YETMEDİ. EĞİTİM VE ZEKA SEVİYESİ DÜŞÜK Bİ MİLLETE İYİ İZLETTİLER. ONDAN SONRA YAN BAKMIŞMIŞ.

17
1
yanıtYanıtla
Cuneyt:

Besleyip ekmek israfi yapmayin....24 sene sonra cikip baskasinin basini yemesin gebertin gitsin....

16
1
yanıtYanıtla
Ramazan:

Ramazanda mangal mı ? Allah tahsilatını affetsin. Ötekini de ıslah etsin.

0
16
yanıtYanıtla
REDONDO:

KİMSEYE YAN BAKMAM BEN

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title