Haberler

Yalovaspor'da Şok Ayrılık

Güncelleme:

Yalovaspor'da bir süre önce göreve gelen Teknik Direktör Faruk Yiğit ve futbol koordinatörleri Hidayet Öztekin ile Tuğrul Şener ile yollar ayrıldı.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Yalovaspor'da bir süre önce göreve gelen Teknik Direktör Faruk Yiğit ve futbol koordinatörleri Hidayet Öztekin ile Tuğrul Şener ile yollar ayrıldı. Yeşil kırmızılı ekipte ayrıca yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda Şeref Kuru ve Şafak Tiryaki de kadro dışı kaldı.

Lüleburgaz galibiyetinin sevincini yaşayan Yalovaspor'da ilginç gelişmeler oluyor. 1 ay kadar önce göreve gelen Faruk Yiğit ve ekibiyle yollar ayrıldı. İkinci yarının ilk haftasında Lüleburgazspor'u 4-2 yenen Yalovaspor'da maç öncesi takım içinde yönetim operasyonu yapıldı. Kulüp, Teknik Direktör Faruk Yiğit'in yanı sıra futbol koordinatörleri Hidayet Öztekin ve Tuğrul Şener ile bağlarını koparırken, tecrübeli oyuncular Şeref Kuru ve Şafak Tiryaki kadro dışı kaldı.

Öte yandan Yalovaspor'da teknik heyetle yolların ayrılmasının ardından Alt Yapı Antrenörü Muzaffer Töre A takım antrenörlüğüne getirildi. Yeşil Kırmızılılar daha önce Necdet Toker, Murat Mesci ile yollarını ayırmıştı. Faruk Yiğit'in de görevi bırakmasıyla, Yalovaspor'da Muzaffer Töre göreve gelen 4. teknik adam oldu. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şeref Kuru Yalovaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title