Haberler

Yalova Darbe Girişimi Şehitleri İçin Gıyabında Cenaze Namazı

Darbe girişimi şehitleri için gıyabında cenaze namazıYalova'da, Türkiye'deki askeri darbe girişimi sırasında şehit edilenler için gıyabında cenaze namazı kılındı.

Darbe girişimi şehitleri için gıyabında cenaze namazı

Yalova'da, Türkiye'deki askeri darbe girişimi sırasında şehit edilenler için gıyabında cenaze namazı kılındı.

İkindi namazının ardından Cumhuriyet Meydanı'nda bir grup toplandı. Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından organize edilen grup adına konuşan Hacı Ömer Anlayışlı, '15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizde alçakça bir darbe girişiminde bulunulmuştur. Bu amaçla hepimizin vergileri ve parasıyla alınan tanklar, uçaklar, helikopterler ve silahlar, Türk Silahlı Kuvvetleri içine yuvalanmış kara zihniyetli hainler tarafından halka doğrultulmuştur. Türkiye tarihinde ilk defa Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kendi ordusu içerisindeki hainler tarafından bombalandıö diye konuştu.

Anlayışlı, girişimin millete yapılmış en büyük ihanet olduğunu belirterek, 'Amaç ülkeyi yönetilemez hale getirip seçilmiş hükümeti iş başından indirmek ve milletin geleceğine kastetmektir. Bu darbeyi nasıl okumalıyız Bu darbe doğrudan doğruya halkın kendi iradesine, özgürlüğüne, ekonomik bağımsızlığına ve geleceğine karşı yapılmış alçakça bir girişimdir. Bu darbe ülkemizin dünya ülkeleri içerisinde kazandığı itibarı yerle bir etme için yapılmış hain bir saldırıdırö dedi.

Ardından askeri darbe girişimi sırasında şehit edilenler için gıyabında cenaze namazı kıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Yalova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
title