Haberler

Yalova'dan Kısa Kısa

Türkiye Beyazay Derneği Yalova Şubesi, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Beyazay Derneği Yalova Şubesi, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Beyazay Derneği Yalova Şubesi Başkan Yardımcısı Mine Engin ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Salman'a dernek hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Salman, göreve geldiği günden beri özel insanlar için Yalova'nın daha engelsiz bir kent olabilmesi için kapsamlı çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Her alanda özel insanların rahat hareket edebilmesi için çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Salman, şunları kaydetti:

"Yeniden düzenlenen yollarımızdan parklara, engelsiz plajlarımızdan engelsiz kafelere kadar özel insanlarımızın hayatta daha aktif olabilmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm kentlerde olduğu gibi Yalova'da da özel insanlarımız ve toplum yararı için çalışmalar sürdüren dernekler büyük önem taşıyor. Bu kapsamda da Beyazay Derneği'ne Türkiye genelinde yürütmüş olduğu çalışmalar için teşekkür ediyorum."

"Yalova'da Eğitim Profiline Bakış Çalıştayı"

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğünce "Yalova'da Eğitim Profiline Bakış Çalıştayı" gerçekleştirilecek.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 11 Kasım'da Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli'nde, "Yalova'da Eğitim Profiline Bakış Çalıştayı" düzenlenecek.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Çalıştayda öğrenme ve öğretme süreci, akademik ve mesleki başarı, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler ve Yalova kültürünün geliştirilmesi ana başlıkları ve alt başlıkları üzerine değerlendirmeler yapılarak çözüm önerileri sunulacak. Sonrasında çıkan sonuçların bir rapor haline getirilmesi ve bu raporların eğitim-öğretimde veri olarak kullanılması planlanmaktadır."

Kaynak: AA / Güncel

Vefa Salman Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title