Haberler

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, göreve yeni başlayan Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Kadir Eroğlu'na iadeyi ziyarette bulundu.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, göreve yeni başlayan Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Kadir Eroğlu'na iadeyi ziyarette bulundu.

Salman, ziyarette, kentte görev yapan tüm seçilmiş ve atanmışlarla birlik, beraberlik ve uyum içerisinde daha güzel bir Yalova için çalışmaya her zaman hazır olduklarını belirtti.

Salman, Binbaşı Eroğlu'na yeni görevinde başarılar dileyerek, günün anısına kahve fincanı hediye etti.

Ardından göreve yeni atanan bir diğer komutan olan Yalova İl Jandarma Alay Komutanı Osman Yeşilöz'ü ziyaret eden Başkan Salman, kendisine yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

"Gezi·ci· şeffaf oda" Paşakent Mahallesi·nde

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Halk Günü" uygulaması kapsamında Paşakent Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Başkan Salman'a Belediye Başkan yardımcılarının yanı sıra Paşakent Mahalle Muhtarı Nihat Turhan ve diğer mahalle muhtarları ile birim müdürleri eşlik etti.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile halkın refahı için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya devam ettiklerini dile getiren Salman, "Halkımızın önerileri, talepleri ve şikayet ettikleri noktalar onlara daima iyi hizmet sunabilmemiz için önemli. Bu nedenle onların ayağına kadar gidiyor, onları dinliyor ve taleplerine çözüm üretiyoruz." dedi.

Salman, Mezarlıklar Müdürlüğü personeli ile bi·r araya geldi·

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve başkan yardımcıları, Mezarlıklar Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi.

Salman, burada yaptığı konuşmada, 30 Mart'ta gerçekleştirilen Proje Tanıtım Toplantısı'nda mezarlık hizmetlerine önem verdiklerini, şehir mezarlığında kapasitesinin dolması nedeniyle Paşakent Mahallesi'nde yapılan yeni mezarlığa ağırlık vereceklerini hatırlattı.

Salman, bu doğrultuda Paşakent mezarlık alanında çalışmalara hız verildiğini kaydetti.

Daha sonra Salman, mezarlıklar müdürlüğü personelinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Öte yandan, taziye evininin yapımını üstlenen Ersen Kızılkaya ile de görüşen Başkan Salman, kendisine destekleri için teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Vefa Salman Yeşilöz Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title