Haberler

Yalova'da Cinayete ve Yaralamaya Karışan Zanlı Yakalandı

Güncelleme:

Yalova'da çıkan kavgada silahla bir kişiyi öldüren, bir kişiyi de yaraladıktan sonra kaçan zanlı ile kavgaya karıştığı iddia edilen ağabeyi yakalandı.

Yalova merkeze bağlı Sugören köyünde çıkan kavgada, silahla bir kişiyi öldüren, bir kişiyi de yaraladıktan sonra kaçan zanlı ile kavgaya karıştığı iddia edilen ağabeyi jandarma tarafından yakalandı.

Sugören köyündeki kahvehanede çıkan kavgada, Mümin Gümüş'ü (53) öldüren ve oğlu Mehmet Gümüş'ü de (27) yaralayan Dilaver Karataş (43), İl Jandarma Komutanlığı tarafından Sugören köyünde yapılan operasyonla yakalandı.

Jandarma, operasyonda kavgaya karıştığı iddia edilen Karataş'ın ağabeyi Mustafa Karataş'ı (47) da yakaladı.

Jandarmada ilk ifadeleri alınan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Olay

Sugören köyündeki kahvehanede, aralarında husumet olduğu belirtilen Dilaver Karataş (43) ile Mümin Gümüş (53) kavga etti. Gümüş'ün oğlu Mehmet Gümüş'ün de karıştığı (27) kavganın büyümesi üzerine, Dilaver Karataş, tabancayla baba ve oğluna ateş etti.

Yaralanan Mümin ve Mehmet Gümüş, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından, hastaneye kaldırıldı. Mümin Gümüş, hastaneye götürüldüğü sırada hayatını kaybetmiş, ayağından yaralanan oğlu ise tedaviye alınmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Karataş Mehmet Gümüş Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title