Haberler

Yalova - Babasının Cenazesini Cep Telefonundan Izledi

Babasının cenazesini cep telefonundan izlediYALOVA'da 5 yıl valilik yapan emekli Vali Nihat Özgöl, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Babasının cenazesini cep telefonundan izledi

YALOVA'da 5 yıl valilik yapan emekli Vali Nihat Özgöl, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Özgöl, son yolculuğuna Yalova'da düzenlenen bir törenle uğurlandı. ABD'de olduğu için cenazeye gelemeyen Özgöl'ün oğlu Buğra Özgöl, cenazeye bir yakınının akıllı telefondaki 4,5G bağlantısıyla katıldı.

Geçirdiği kalp krizi sonrasında bir süredir Yalova Devlet Hastanesi'nde tedavi gören eski Yalova Valisi Nihat Özgöl, 70 yaşında vefat etti. Vali Özgöl için ilk olarak Yalova Valiliğinde bir tören düzenledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından eski Yalova Valisi Dursun Ali Şahin, törende bir konuşma yaptı. Özgöl'ü yakından tanıdığını belirten emekli Vali Şahin, 'Yıllarca beraber çalıştığım değerli Nihat ağabeyimizi, 1987 yılında Kapıkule Mülki İdare amiriyken tanıdım. Değerli dostum hakikaten iyi bir insandı. Değerli eşi ve çocuklarına başsağlığı diliyorumö diye konuştu.

Ardından Özgöl'ün naşı Yalova Merkez Camisi'ne getirildi. Burada Özgöl'ün eşi Ayten Özgöl ve oğlu Burak Özgöl, taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine ABD'de olduğu için yetişemeyen diğer oğlu Buğra Özgöl, babasının cenaze törenini bir yakınının cep telefonundan izledi. Cep telefonu aracılığıyla babasının cenazesini gören Buğra Özgöl, büyük üzüntü yaşadı. Hem valilikteki hem de camideki töreni akıllı telefondan takip eden Buğra Özgöl'ün, cenaze namazı sırasında da namaza eşlik ettiği gözlemlendi. Kılınan cenaze namazının ardından Nihat Özgöl, Yalova Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dursun Ali Şahin Nihat Özgöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title