Haberler

Ailesine Kızdı, Lüks Otomobili Uçurumdan Attı

Güncelleme:

Yalova'da 32 yaşındaki T.B. adlı genç, ailesine kızıp lüks otomobili uçurumdan attı.

Yalova'da 32 yaşındaki T.B. isimli genç ailesiyle tartışınca, intikam almak için lüks otomobilini uçurumdan aşağı attı.

OTOMOBİLDEN ATLADI, CANINI KURTARDI

Edinilen bilgiye göre Yalova'da ailesiyle kavga ettiği iddia edilen 32 yaşındaki genç, lüks otomobili merkeze bağlı Soğucak Köyü mevkiinde uçurumdan aşağı attı. Dün gece ailesiyle tartıştıktan sonra yine ailesine ait 77 EN 480 plakalı lüks araçla evden çıkan T.B., Soğucak Köyü mevkiine giderek uçurumdan otomobili aşağı saldı. Araç uçurumdan inmeye başladığı anda otomobilden atlayan T.B. kazayı da hiçbir yara almadan atlattı.

HURDAYA DÖNEN ARACIN KASKOSU YOK

Uçurumdan takla atarak Yalova-Bursa Karayolu banketine çarparak duran lüks otomobil, hurdaya döndü. Kaskosu da olmadığı öğrenilen lüks araç çekiciyle kaldırılarak otoparka götürüldü. Polis de yolda çevre güvenliği alırken itfaiye ekipleri de olay yerinde hazır bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Soğucak Yalova Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

Ank06.58Mobil-IOS:

Ben chp nin dingil ve angutlar partisi olduğu kanatindeyim nerde dingil haysiyetsiz var chp diye düşnüyorum arkdşlar

13
6
yanıtYanıtla
benim senaryo:

adam gelmiş 32 yaşına. muhtemelen aile işinde çalışıyor ve halen, bu yaşta kendisini ailesine ispat etmeye çalışıyor. Ama, cebinde 5 kuruşu olmadan, hiçbir eğitimi ve deneyimi olmadan işi sıfırdan kurup getirmiş olan baba oğlunu sözle sürekli eziyor: ''sana amerikalarda, en pahalı, benim görmediğim okullarda eğitim aldırdım, hala şu basit işi adam gibi yapmayı beceremiyorsun. Altındaki arabadan, kıçındaki dona kadar benim başardıklarım sayesinde alınıyor'' havalarında. Baba, sıfırdan, elini sıkı tutarak ve küçük hesaplar da yaparak bu noktaya geldiği için BMW arabaya kasko yaptırmayı lüzumsuz masraf olarak görmüş. . .

15
3
yanıtYanıtla
ardamobilWeb@haberler.com:

bilip bilmeden yorum yapmak ne kadar güzel değilmi o kişi benim arkadaşım belki bir sıkıntı yaşadı ailesiyle bide o akp liler yok diyen şahıs ben varım örümcek sarmış beynini senin bişeyi göremiyon sen kendini çokmu akılı sanıyon eğer zere aklın olsaydı zaten chp ye oy vermezdin desem sana hoşuna gidermi senin

5
10
yanıtYanıtla
heeemobilWeb@haberler.com:

Simariklik yaptigi

10
1
yanıtYanıtla
Güneyli:

Adamda 100-150 binlik araba alacak para var Bin TL ye Kasko yaptıracak para yok enterasan.

11
0
yanıtYanıtla
sezermobilWeb@haberler.com:

Iste bole admlardan bi .... Olmaz anca zarar verrler hem ailesine hmde millete yazik yazik by ulknin halo nereye gdyr anlamis deqilim

8
2
yanıtYanıtla
Hollanda Mobil-IOS:

Kardesim canini kurtarmisin bari

2
7
yanıtYanıtla
FatsalıMobil-IOS:

Hayırsız evlat dedikleri işte bu kale içten yıkılır diye boşa dememişler.

6
2
yanıtYanıtla
adaletMobil-ANDROID:

Hayırsız evlat bu olsa gerek..Milli servet, yazık:((

8
0
yanıtYanıtla
IYI:

ULAN MAL UÇURUMA ATACAĞINA BANA VERSEYDİN

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title