Haberler

Yalın, 13 Eylül'de Bostancı Gösteri Merkezi'nde!

Güncelleme:

Aşk şarkılarının benzersiz sesi Yalın, 13 Eylül Cumartesi günü Bostancı Gösteri Merkezi'nde muhteşem bir konser vermeye hazırlanıyor.


Cornetto ile birlikte birçok başarılı projeye imza atan Yalın, konserde seslendireceği birbirinden güzel aşk şarkılarıyla hayranlarına muhteşem bir müzik ziyafeti verecek.

Aşkı anlatan şarkılara duygu yüklü sesiyle farklı bir boyut getiren Yalın, Cornetto sponsorluğunda 13 Eylül'de Bostancı Gösteri Merkezi'nde hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Hayranları Yalın'ı canlı olarak izleyecek ve dinleyecek olmanın heyecanı ile konser gününün bir an önce gelmesi için gün sayıyor. Müzik dünyasına adım attığı ilk andan beri birbirinden güzel pek çok hit şarkının altında imzasını gördüğümüz Yalın, Cornetto ile çıktığı yolculuğa geçtiğimiz yıl ''Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda'' şarkısıyla başladı. Türk Pop müziğine bu yıl Cornetto için bestelediği ''Yeniden'' ve ''Aşk Diye'' adlı iki güzel şarkı daha kazandıran ve bu yaza damgasını vuran Yalın, müzik listelerinde ilk sıralarda yer alıyor.

Aşktan hikayeler anlatmaya devam eden ve geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan Yalın, Bostancı Gösteri Merkezi'nin etkileyici atmosferinde sevilen tüm şarkılarını seslendirecek ve hayranlarına unutulmaz bir konser deneyimi yaşatacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cornetto Eylül Yalın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title