Haberler

Yalçın Menteş, Canlı Yayında Hüngür Hüngür Ağladı

Güncelleme:

Bir dönemin aranan oyuncularından Yalçın Menteş, konuk olarak katıldığı programda gözyaşlarına boğuldu. Menteş "yardım değil iş istiyorum" dedi.

Geçirdiği rahatsızlıktan sonra bir bacağını kaybeden Yalçın Menteş, konuk olarak katıldığı 'Elifnağme' programında gözyaşlarına boğuldu.

Zor günlerinde sanat camiasının vefasızlığından yakınan sanatçı "Sadece sanat camiası değil kasap manav da vefasız. Alkol içerken etrafımda 500 kişi vardı. Alkolü bırakınca 200 kişi kaldı. Bacağımı kaybettiğimde ise 5 kişi. Ben kimseden yardım istemiyorum. Ben iş istiyorum" dedi.

MEHMET ALİ ERBİL'E TEŞEKKÜR

Mehmet Ali Erbil'in kendisini hiç yalnız bırakmadığını da kaydeden sanatçı İpek Acar'a, Polat Yağcı'ya, Cengiz Kurtoğlu'na ve Atilla Kalpakaslan'a teşekkür etti.

KOMŞU YÜZÜNDEN MAAŞ KESİLDİ

Eski eşinin vefalı bir insan davranışı sergileyerek bakım için geri döndüğünü belirten Menteş "Bana bakmak için yanımda yaşamaya başladı. Komşularımız ihbar etmişler. Beraber yaşıyorlar demişler. Babasından olan maaşımız kesildi bu yüzden. Bir ev içinde yaşananları kimse bilemez" diyerek vicdanları sorguladı.

Sanatçı "Alkışları özledim, kameraları özledim yeniden ekranlara dönmek istiyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Yalçın Menteş Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

kayserili:

kazandığın paraları içmeyeceksin ben sana acımam

1
18
yanıtYanıtla
Ankaralı:

Hiç sevmem bir bu Bir MALİ

10
3
yanıtYanıtla
Ertan:

Ah bee, dünya para kazandın. İnsan 3 5 daire alıp yatırım yapmaz mı Yalçın abi? Şimdi namerde muhtaç olmazdın en azından. .

12
0
yanıtYanıtla
hakan demir:

şu yorumları okuyorumda gerçekten ne kadar cahil bir millet olduğumuzu tekrar hatırladım. . adamın hayatı hakkında zerre fikri ve bilgisi olmayanlar maşallah sanki kendi evlatlarıymış yada kankalarıymış gibi çok iyi tanırım kendisini modunda yorum yapmışlar. . e madem bu kadar iyi tanıyorsunuz iç çamaşırlarının renklerinide söyleyinde biz de bilelim. . te allam ya şu rezalete bak. .

10
1
yanıtYanıtla
Alex 44:

Yıllarca lüx içerisinde hayasızca vurdumduymaz bir şekilde ömür tükettiniz. Şimdi ise hangi yüzle yardım istiyorsunuz? Tabi alışmışsınız şatafata sıradan yaşamak sizlere göre değil! Bu ülkede insanlar evine bir lokma ekmek götürebilmek için gün doğumun ile gün batımını görüyorlar tabiri caizse sizde çalışacaksınız kimse kimseden üstün değil emek harcamadan yemek olmaz. . . .

2
8
yanıtYanıtla
hakan demir:

adam zaten para yada maddi destek istemiyor kardeşim, hazırdan gelsin demiyor, bana iş verin mesleğimi yapayım diyor iş istiyor. . bilip bilmeden kafadan sallamayın, ayrıca yalçın menteş senin tarif ettiğin gibi vurdumduymaz şatafatlar lüksler içinde bir ömür geçirmiş değil. . gayette sıradan sayılabilicek bir hayatı vardı onun, tanıyorum kendisini. . evet bazı yeşilçam kökenli sanatçılar dedğin hatayı yaptılar ama yalçın abi ve benzerlerini muaf tutun bu konuda. . onu bitiren tek şey alkoldur.

yanıt11
yanıt1
baba:

düşmez kalkmaz bir Allah unutma sakın evlat

10
0
yanıtYanıtla
???:

tv''lerin şaklabanları, hepinizin sonu bu.

0
9
yanıtYanıtla
hakan demir:

kendisini yakından olmasa da tanıyorum sayılır. . eski iş yerimizden müşterimizdi, beraber bir kaç defa bi akrabamızın barında içmiştik o zaman sigarayı bırakmıştı alkol alıyordu sadece. . hatta ben sigara içerken elimdeki sigarayı alıp kendi elinde evirip çevirip oynardı ve bir nevi sigarasızlığını böyle bastırırdı, hatta sigaramı kendisi ağzında yakar bana öyle verirdi psikolojikmen rahatlıyorum derdi bunu yapınca. . neşeli ve vicdanlı biriydi yalçın menteş, allah yardımcısı olsun çok üzüldüm çok. .

4
2
yanıtYanıtla
ellibeş:

o zaman hep beraber alkışlayak şak şak şak

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title