Haberler

Yalçın Akdoğan: "Hem Şeytan Taşladık Hem de Bunlarla Uğraştık"

AK Parti Kayseri 5. Olağan İl Kongresi- Başbakan Yardımcısı Akdoğan (1): "Ne yaparsa yapsınlar millet bizim yanımızda olduktan sonra Cenab-ı Hakkın rızası, hoşnutluğu bizimle birlikte olduktan sonra topu bir araya gelse inşallah en ufak bir zarar veremezler, bizi yolumuzdan döndüremezler, döndüremeyecekler"- "Biz bu ülkeyi ne paralelcilere yediririz, ne vesayetçilere yediririz ne de terörden, şiddetten kandan beslenenlere yediririz. Karşımızda kim olursa olsun milletin iradesine uzanan her eli kırmasını biliriz Allah'ın izniyle"- "İster derin devlet yapılanması, ister paralel devlet yapılanması, ister KCK'sı, ister Ergenekon'u olsun hiçbir ihanet şebekesine hain örgüte prim vermeyiz"- "Biz bu devleti sokakta bulmadık.

AK Parti Kayseri 5. Olağan İl Kongresi- Başbakan Yardımcısı Akdoğan (1): "Ne yaparsa yapsınlar millet bizim yanımızda olduktan sonra Cenab-ı Hakkın rızası, hoşnutluğu bizimle birlikte olduktan sonra topu bir araya gelse inşallah en ufak bir zarar veremezler, bizi yolumuzdan döndüremezler, döndüremeyecekler"- "Biz bu ülkeyi ne paralelcilere yediririz, ne vesayetçilere yediririz ne de terörden, şiddetten kandan beslenenlere yediririz. Karşımızda kim olursa olsun milletin iradesine uzanan her eli kırmasını biliriz Allah'ın izniyle"- "İster derin devlet yapılanması, ister paralel devlet yapılanması, ister KCK'sı, ister Ergenekon'u olsun hiçbir ihanet şebekesine hain örgüte prim vermeyiz"- "Biz bu devleti sokakta bulmadık. Milleti de kurda kuşa yem etmeyiz. Bu devlet karanlık odalarda kurulmadı ki karanlık odalarda yapılan planlarla yıkılsın" Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Ne yaparsa yapsınlar millet bizim yanımızda olduktan sonra Cenab-ı Hakkın rızası, hoşnutluğu bizimle birlikte olduktan sonra topu bir araya gelse inşallah en ufak bir zarar veremezler, bizi yolumuzdan döndüremezler, döndüremeyecekler" dedi.Akdoğan, Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki AK Parti Kayseri 5. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Kayseri'nin damadı olduğunu ve zaman zaman Kayseri'ye geldiğini söyledi.Kongre heyecanını, coşkusunu salona yansıtanlara AK gençliğe çok teşekkür ettiğini belirten Akdoğan, "Sizin coşkunuz bizim coşkumuzu, heyecanımızı artırıyor. Sayın Başbakanımız Diyarbakır ve Batman'da. Normalde benim de gitmem gerekiyordu ama Kayseri'nin davetini geri çeviremedim. Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun selamını size iletiyorum" şeklinde konuştu.Kayseri'nin her zaman güven ve istikrardan, huzurdan, emniyetten, aklıselimden, sağduyudan, adaletten, kalkınmadan yana olduğunu ifade eden Akdoğan, "Sizler bu hareketi omuzladınız, sahip çıktınız. Sizler bu hareketi yüksek yerlere taşıdınız, rekorlara imza attınız. 2002'de yüzde 54'le, 2004'de yüzde 70'in üzerinde, 2007'de yine yüzde 65'le, 2009'da yüzde 60'la, 2011'de yüzde 65'le AK Parti'ye sahip çıktığınız için her bir kardeşime çok teşekkür ediyorum. Sizler 27 Nisan bildirisinden sonra 22 Temmuz seçimlerinde Abdullah Gül'e, 10 Ağustos'ta Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktınız. Bundan dolayı her birinize gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Onlar milletin adamları, bu siyasi hareketin kutup yıldızları. Her zaman onların yolunda emin adımlarla yürümekte kararlıyız ve bu yoldan asla dönmeyiz" diye konuştu. -

Kaynak: AA / Güncel

Yalçın Akdoğan Kadir Has Ak Parti Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title