Haberler

Yalçın Akdoğan HDP Heyetiyle Görüşecek

Güncelleme:

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, cumartesi günü HDP heyetiyle bir araya geleceklerini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, cumartesi günü Başbakanlık Ofisi'nde HDP heyetiyle bir araya geleceğini bildirdi.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Akdoğan Twitter'da yaptığı açıklamada HDP heyetiyle "Yarın saat 11'de Başbakanlık Ofisi'nde HDP heyetiyle biraraya geleceğiz" ifadesini kullandı.

NEVRUZ ÖNCESİ SÜRPRİZ GÖRÜŞME

Hatırlanacağı üzere 21 Mart Nevruz Bayramı'nda Abdullah Öcalan'ın PKK'ya silah bırakma çağrısında bulunacağı uzun süredir konuşuluyordu. Silah bırakma çağrısının konuşulduğu bugünlerde Yalçın Akdoğan ve HDP heyetinin biraraya gelecek olması sürpriz bir gelişme olarak nitelendirildi.

ÇÖZÜM SÜRECİ KRİZDE Mİ?

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Salı günü yaptığı açıklamada "HDP'yi eleştirmiş ve top bir süredir HDP'nin sahasında. HDP 4 Şubat'tan beri top çeviriyor. Kandil'de topu patlatmaya çalışıyor." demişti.

HDP Eşbaşkanı Demirtaş ise, PKK lideri Öcalan'ın çözüm için önerdiği ve üzerinde uzlaşma sağlanan 10 maddelik taslağı hükümetin değiştirmek istediğini söylemiş ve sürecin 'krizde' olduğu yorumunu yapmıştı.

HDP ile Akdoğan arasındaki son görüşme 11 Şubat'ta gerçekleşmiş, görüşmede iç güvenlik paketi ve çözüm sürecinde müzakere aşamasına geçilmesi ele alınmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Abdullah Öcalan Yalçın Akdoğan 21 Mart Twitter Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (49)

Mehmet TiryakiMobil-IOS:

Vatanı nasıl satacağınız konusunda hala anlaşamadınız mı? Askere, polise, vatandaşa ve devlete kurşun sıkan suçu hertürlü sabit adamlarla pazarlık yapın bakalım. Demekki devletten bişey almak için dağa çıkıp insan öldürmek lazım.

22
13
yanıtYanıtla
bosnamobilWeb@haberler.com:

Yine allah bilir hangi hainligin satilmisligin pesindesiniz

19
14
yanıtYanıtla
Rojbas Mobil-IOS:

Oyalamaya devam

20
9
yanıtYanıtla
smertmobilWeb@haberler.com:

Size bu yakışır hainlerle el ele seçime bir start verin pekeke arkanizda yürüyün bea kim tutar sizi akpepe

13
11
yanıtYanıtla
vatan evladimobilWeb@haberler.com:

Demokratik dedigimiz ulkeler kamu duzeni icin neler yaptigini iyi biliyorum ve halk polis jandarma gordugu zaman elleri ayaklari titriyor ben 25 senedir avrupa dayim buna

4
17
yanıtYanıtla
adil:

yeter artık bu milleti yüregne su serpin, yoksa bu millet içinde olduguınz yanlışı er yada geç fark edecek. . ihanetinz sizi vicdanınnzla yiyip bitirecek. .

9
11
yanıtYanıtla
AhmetmobilWeb@haberler.com:

bunu akpartililer nasıl içine sindiriyo binlerce askeri şehit edenlerin siyasi uzantılarıyla anlaşan görüşen bir partiyi destekliyorsunuz

11
8
yanıtYanıtla
BERXOMobil-IOS:

Umarım kardeşlik hakları konuşulur ve daimi bir huzur gelir memleketime...

18
0
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

HDP DÜKKANI KAPATIP AKP İLE BİRLEŞSİN İKİSİ DE AYNI PROJENİN AKTÖRLERİ!!

13
5
yanıtYanıtla
ilgincMobil-ANDROID:

yeter artık ya yeter ne hale getirdiniz Türkiyeyi

11
6
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title