Haberler

Yakutiye Belediyesi'nden Karla Mücadele

Yakutiye Belediyesi, son günler aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle karla mücadele ekipleri oluşturarak köy, mahalle, cadde ve sokak temizliğini sürdürüyor.

Yakutiye Belediyesi, son günler aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle karla mücadele ekipleri oluşturarak köy, mahalle, cadde ve sokak temizliğini sürdürüyor.

Belediye Başkanı Ali Korkut, yaptığı açıklamada, ekiplerinin kar yağışının durmasıyla birlikte çalışmaya başladığını bildirdi.

Öncelik olarak araç trafiğinin rahatlatılmasının hedeflendiğini belirten Korkut, şunları kaydetti:

"Fen işleri karla mücadele ekipleri ilçenin dört bir yanında karla mücadele çalışmasını yoğun bir tempoyla sürdürüyor. İlçe merkezinde, kenar semtlerde ve bağlı mahallelerde çalışma yapılıyor. Günün ilk ışıklarıyla, karın durmasının ardından ekiplerimiz çalışmaya başladı. Karla mücadele ekiplerimiz 3 vardiya olarak organize şekilde çalışıyor. Ekiplerimiz bir yandan da don ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yapıyor. Bilindiği gibi belediye olarak tüm makine parkımızı yeniledik.  Bu nedenle hızlı ve sorunsuz bir çalışma yürütüyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Yakutiye Belediyesi Ali Korkut Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title