Haberler

Yağmur ve Şükür Duası

Lüleburgaz'da yağmur ve şükür duası yapıldı.

Lüleburgaz'da yağmur ve şükür duası yapıldı.

Kayabeyli, Karamusul, Çiftlikköy ve Ovacık köyleri işbirliğinde Kayabeyli köyünde gerçekleştirilen yağmur ve şükür duasına yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Kayabeyli köyü Muhtarı Ali Çalışkan, köy meydanında düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, yağmurun geçimini çiftçilikten sağlayan vatandaşlar için çok önemli olduğunu söyledi.

Yağmurla birlikte bereketin de arttığını ifade eden Çalışkan, "Çiftçimizin yüzünün gülmesi, topraklarımızın bereketinin artması için yağmur ve şükür duası yapıyoruz. Yağmur çiftçilerimiz için vazgeçilemez bir nimettir. Bu mevsimde etkili olan yağmur, hepimizin ekili olan mahsulüne faydası olacaktır. Verimin artmasına neden olacak dolayısıyla tüm çiftçilerimizin kazancı da artacaktır." diye konuştu.

Çalışkan, tüm çiftçilerin bereketli bir sezon geçirmesi temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından Lüleburgaz Müftüsü Hüseyin Uysal tarafından dualar okunarak, katılımcılara pilav ve ayran ikram edildi.

Yağmur ve şükür duasına CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, İlçe Başkanı Özgür Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Tanzer Koç, Lüleburgaz Ziraat Odası Başkanı Şener Birgün, kurum müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Çiftlikköy Lüleburgaz Ovacık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title