Haberler

    Windows Mobile'a Elveda Vakti!

    Windows telefonların önemli üretici firmalarından ve Microsoft'un önemli ortaklarından biri, Windows'a tamamen veda ediyor!

    Yazılım devi Microsoft, eski cihazlar için Windows 10 Mobile güncellemesini sunduğunda Blu, söz konusu güncellemenin muhatabı olan üçüncü parti cihaz üreticilerinden biriydi. MCJ Madosma Q501 adlı bir modelin dışında bu özelliğe sahip diğer üçüncü parti cihaz üreticisi ise Nokia'ydı (Microsoft).

    Bir zamanlar kendisini adeta Windows telefonlara adayan firma, öyle görünüyor ki bu cihazlara duyduğu heyecanı büyük ölçüde yitirmiş durumda. Zira firma resmi web sitesinde bu cihazlarla ilgili bütün bilgileri kaldırdı. Sitenin "Cihazlar" başlığında halihazırda sadece Android ve Özellikler olmak üzere iki seçenek yer alıyor.

    Win Jr ve Win HD serileriyle uzun bir süredir Windows telefonlarının üreticisi konumunda olan firma her iki seri için ikinci nesil bir "LTE" modeli üretmişti. Diğer yandan üçüncü nesil bir modelin üretimi de bir süredir artık pek de beklenmeyen bir şeydi.

    Blu'nun gelecekte yeni Windows  telefonlar üretmeye ve mevcut serilerini desteklemeye devam edip etmeyeceğini ise zaman gösterecek.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Microsoft Nokia Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title