Haberler

Whitefest 2015te Geri Sayım Büyük Açılış Partisi ile Başladı

Güncelleme:

Türkiyenin En Büyük Gençlik Festivali Whitefestte geri sayım, Peranın hit mekânlarından Eelencedeki büyük açılış partisiyle başladı.

Jolly Turun gençlik markası Unitravelin organize ettiği Türkiyenin En büyük Gençlik Festivali Whitefest için düzenlenen açılış partisi, önceki yıllarda olduğu gibi büyük ilgi gördü. 25 Kasım Salı günü, saat: 22.30da başlayan açılış partisinde eğlence, gece geç saatlere kadar sürdü. Demet Akalın, Hadise, Fatih Ürek, Ayşe Hatun Önal, Murat Dalkılıç, Berkay, Erdem Kınay, Merve Özbey, Suat Ateşdağlı ve Doğuş Cabakcor gibi birçok Whitefest sanatçısının davetli olduğu Whitefest 2015 Festivali Açılış Partisi, Peranın hit parti mekânı Eelencede; Özgür Arasın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Açılış partisiyle birlikte Unitravelin 1999 yılından bu yana organize ettiği Whitefest için geriye sayım başlamış oldu. Ocak ve Şubat aylarında gerçekleştirilecek olan Whitefest 2015 Festivalinin tarihleri 18-22 Ocak, 25-29 Ocak ve 8-12 Şubat olarak belirlendi.

Katılım rekorları kırarak Türkiyenin En Büyük Gençlik Festivali unvanını kazanan Whitefest, 2015te de her yıl olduğu gibi Uludağın en güzel otellerinde, birbirinden renkli partiler, DJ performansları ve konserler eşliğinde düzenlenecek.
Kış tatilinin tadını hem eğlenerek hem kış sporları yaparak doyasıya çıkarmak isteyen gençlerin 1 numaralı tercihi olan Whitefest, 11.000 üniversite öğrencisini bir araya getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Demet Akalın Fatih Ürek Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title