Haberler

Wesley Sneijder: Bu Sene Şampiyonluğun En Büyük Adayı Biziz

Güncelleme:

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, bu sene şampiyonluğun en büyük adayları olduğunu belirtti.

Sneijder, Hollanda milli takımında uzun yıllar birlikte oynadığı orta saha oyuncusu De Jong, "Bize büyük katkı sağlayacak bir isim. Tecrübesi ve kalitesi tartışılmaz, onunla büyük başarılar yakalayacağımızı düşünüyorum" dedi.

"YÖNETİM DOĞRU KARAR VERDİ"

Sarı-kırmızılı yönetime bu transfer için teşekkür eden Sneijder, "Yönetim çok doğru bir karar verdi, De Jong uluslararası seviyede çok değerli bir isim. Takıma kısa sürede uyum sağlayacağını düşünüyorum" diye konuştu.

"EN BÜYÜK ADAY BİZİZ"

De Jong transferi sonrası takım arkadaşlarıyla da düşüncelerini paylaşan yıldız futbolcu, "Özellikle genç oyuncular ondan fazlasıyla yararlanacaktır. Takım olarak artık çok daha güçlüyüz ve bu sene şampiyonluğun en büyük adayı biziz" şeklinde görüş belirtti.

Hollanda Milli Takımı'nın Yunanistan ile oynadığı ve 2-1 mağlup olduğu hazırlık maçında 65 dakika sahada kalan Sneijder, 6 Eylül'deki İsveç mücadelesi için kampta bulunuyor.

(NTV Spor)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Hollanda Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title