Haberler

Waze İşlevsel Bir Yenilik Daha Getirdi!

Popüler topluluk temelli trafik ve navigasyon uygulaması Waze yine faydalı bir özellikle huzurlarınızda.

Popüler topluluk temelli trafik ve navigasyon uygulaması Waze yine faydalı bir özellikle . Topluluk temelli anlayışa uygun bu son yeni özellik ise yol kenarı yardımı olarak adlandırılıyor.

Waze için yol kenarı yardımı özelliği

Uygulamanın kullanıcılarının bildiği üzere, Waze topluluğundaki kullanıcılar Wazer olarak adlandırılıyor. Bundan böyle uygulama, yol kenarı yardımı özelliğiyle topluluğunun birbirine destek olmasını sağlanacak. Yani yoldayken lastiğiniz patladığında veya başınız sıkıştığında yardım için diğerlerine alarm gönderimi yapabileceksiniz.

Öte yandan bu özellik her ne kadar işlevsel olsa da bunu kullanmak tamamen sizin sorumluluğunuzda. Malum desteğe gelecek diğer kullanıcıların iyi niyetli olması büyük önem arz ediyor.

Yol kenarı yardımı özelliği şu an için sadece Android için Waze uygulamasının son sürümünde mevcut. Uygulamanın daha sonra Android Auto sürümünün de çıkmasının planlandığını belirtelim. Sunucu taraflı olarak kademeli bir şekilde sunulan özellik bakalım gerçekten rağbet görecek mi?

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title