Haberler

Vücudunuzu Rahatlatan Nar Mucizesi

Güncelleme:

Şehrin içinde adeta bir kaçış noktası olan Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, kışa özel masaj paketiyle soğuk ve stres dolu şehir hayatından uzaklaşın.

Lüks ve konforun buluştuğu Anadolu yakasının en prestijli otellerinin başında gelen Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak masaj terapileriyle stresli günlerinizde sizi rahatlatmaya hazırlanıyor.

Nar Özleriyle Vücudunuzu Arındırın!

Blue Harmony Spa, doğal aromalar, yağlar eşliğinde birbirinden güzel masaj ve cilt bakımı seçenekleri ile misafirlerine soğuk kış günlerini ısıtacak masaj alternatifleri sunmaya devam ediyor. 2 saati aşkın süren "Narlı Kış Masajı" ile kendinizi ödüllendirin.

Şimdi Yenilenme Zamanı

Kış masajının ilk adımı güçlü antioksidan içerikli ve yoğun vitamin desteği sağlayan nar özlerinden ilham alınarak oluşturulan "Nar Vücut Terapisi" başlıyor. Tüm vücuda uygulanan maske 45 dakika vücutta bekletiliyor. İkinci adımda ise özel yağlarla aromaterapi masajı uygulanıyor. Öz yağların keyifli kokusuyla vücudun rahatlatılması ve dinginleştirilmesi sağlanıyor. Kış masajının son adımında ise Elemis cilt bakım terapisi ile bakımı tamamlanıyor. Bu muhteşem terapi ile hem kendinizi şımartabilir hem de günün yorgunluğunu atabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Kalamış Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title