Haberler

Volkswagen Efsanelerine Yeni Ruh, Yeni Yüz

Volkswagen’in yenilediği Golf modeli ve ikonik modeli yeni Beetle, fuarda ziyaretçilerini bekliyor. Ayrıca Jetta Hyrid’in Avrupa lansmanı gerçekleştirilecek. Golf 7, Autoshow’un hemen ardından piyasada olacak.

VOLKSWAGEN Binek Araç, otomobil tarihinin efsane modelleri arasında yerlerini alan Golf ve Beetle modellerinin yeni nesillerini otomobil severlerle buluşturuyor. Fuarda ayrıca Volkswagen’in ilk kez 1.4 litrelik TSI motorda kullandığıhybrid teknolojisine sahip Jetta Hybrid’in de Avrupa prömiyeri gerçekleştiriliyor. 150 PS’lik güç sağlayan yüksek teknolojili TSI motor ve sıfır emisyonlu 20kW’lık (27 PS) elektrik motoruna sahip Jetta Hybrid son derece performanslı ve verimli bir sürüş sunuyor. Bu sportif sedan geleneksel sürüş sistemleriyle karşılaştırıldığında yüzde 20 daha az yakıt tüketiyor. Şehir trafiğinde, yakıt ekonomisi avantajı yüzde 30’a kadar çıkan Jetta Hybrid, sadece elektrikli modda kullanıldığında sıfır emisyon değeri veriyor.Beetle yeni tasarımıyla satışa çıktı 1974 yılında pazara sunulmasıyla birlikte yeni bir sınıfın oluşmasını sağlayan ve bugüne kadar 30 milyon adede yakın bir satış rakamına ulaşan Golf modelinin yedinci nesli kasım ayı ortasından itibaren biri dizel olmak üzere dört farklı motor seçeneğiyle satışa sunuluyor. Volkswagen’in MQB ‘Modular Transverse Matrix’ platformu üzerinde yeniden tasarlanan yeni Golf, yeni multimedya sistemleri, standart sunulan gelişmiş güvenlik ve sürüş destek sistemleri, yeni iç ve dış tasarımıyla segmentinin standartlarını yenidenbelirliyor. Volkswagen Binek Araç, İstanbul Autoshow’da bir başka efsane modelini daha otomobil tutkunlarıyla buluşturuyor. Beetle modelinin yeni nesli The Beetle. Türkiye’de, DSG şanzımana sahip 1.4 TSI 160 PS ve hem DSG hem de manuel şanzımanla sunulan 1.2 TSI 105 PS benzinli motorlarla yer alacak olan The Beetle’ tasarımı, fiyatı ve yüksek standart donanım listesiyle son derece iddialı. The Beetle, Beetle ve Design olmak üzere iki farklı donanıma sahip.

Kaynak: Star / Otomobil

Volkswagen Otomobil Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title