Haberler

Volkan Konak: "Mütevazi İnsanlara Vurgunum"

Karadeniz’in güçlü sesi Volkan Konak, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında İzmirli hayranlarıyla bir araya geldi.

Karadeniz'in güçlü sesi Volkan Konak, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında İzmirli hayranlarıyla bir araya geldi. Ünlü sanatçı, İzmir'in Menderes ilçesindeki Sunis Efes Royal Palace Resort'ta sahneye çıktı. Volkan Konak, usta sanatçı Cem Karaca'nın Yollar Bizimdir adlı parçasıyla konsere başladı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında sahne alan Konak, şöyle konuştu: "Hoşgeldiniz uygar insanlar, hoş geldiniz onur verdiniz berhudar olun. Bütün bayramlar çok güzeldir, dini, milli, hepsi bizim hepsi bizim. Milli bayramlarda İzmir'de farklı oluyor. O yüzden bakın kırmızı giydim, beyaz da giydim sünnet çocukları gibi oldum yemin ederim. Giydiriyorlar bizi kardeşler ne diyeyim. Çünkü omuzları üzerinde baş taşıyan bey olmuş, kula kul olmayan, kadına, sanata, bilime, ilime kıymet veren insanlara müzik yapmakta çok keyifli. Yaşıyorum çok şükür. Evet abi buralara gelince öyle hissediyorum ne yapayım." Konak, İzmirliler için hazırladığı çok özel repertuvarı ile konuklarını coşturdu. Yaklaşık üç saat sahnede kalan Konak, söylediği şarkıların yanı sıra yaptığı esprilerle hayranlarını kahkahaya boğdu. Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Volkan Konak, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı hakkında şunları söyledi: "Bayramların hepsi çok güzel benim için dini ve milli bayramlar hepsi güzel bayram güzel. Bütün insanlığa bayram tadında iyi günler diliyorum. Özellikle milli bayramlar İzmir'de daha keyifli daha yaşanası. Dün Akşam Antalya'da çaldık, yarın Kıbrısta'yız ama İzmir'i çok seviyorum. İzmir'in insanıyla aramızda zaten müthiş bir aşk var o yüzden mutluyuz."

KIBRIS'A GİDE GELE

Uçak korkusu nedeniyle her yere karavanı ya da özel otomobili ile giden Volkan Konak, ya Kıbrıs yüzünden bitti gibi artık, ama Kıbrıs'a gide gele gide gele. ya çok özel olmuyorsa eğer uzak memleket atıyorum Kanada Amerika, Kıbrıs'ın dışında bilmiyorum. Mesela Antalya'dan buraya arabamla geldim. Akşam tekrar Antalya'ya döneceğim. Araba sürmek bana tespih çekmek gibi, beynimi boşaltıyor rahatlatıyor beni. Bulmaca çözmek gibi geliyor bana stresimi atıyorum. Yolu çok seviyorum seyahat etmeyi çok seviyorum. ya uçak sonuçta biniyoruz fakat tercih etmiyorum ama Kıbrıs'ın payı çok büyük" diye konuştu.

MÜTEVAZİ İNSANLARA VURGUNUM

Ünlü insanlarla dostluk kurmadığını söyleyen Volkan Konak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çünkü egoları biraz yüksek oluyor biraz böyle kapris tohumları fazla oluyor. Bende mütevazi, yalın insanlara vurgunum. Dolasıyla sadece uzak durmaya çalışıyorum tabi hayatımızda ünlü insanlar feyiz aldığımız sevdiğimiz ağabeylerimiz kardeşlerimiz var ama ahbaplık özel dostluk yapmak için çaba sarf etmiyorum ama bir yerde rastlaştığımız zaman yine sevgi selini yaşıyoruz. Ben doğal mütevazi ve yalın insanlara vurgunum."

JAMALA İLE DÜET YAPABİLİRİZ

Eurovision'da birinci olan Jamala adlı sanatçının Volkan Konak dinlediğini açıklamasını kendisini mutlu ettiğini belirten Konak, "Meslektaşımın dünya televizyonlarına verdiği röportaj, Türkiye'den benden bahsetmesi bizi mesut bahtiyar eder o yüzden mutluyuz. Belki yazın açık hava tiyatrosunda bir düet yapabiliriz yani böyle bir proje olabilir" dedi.

ŞENOL HOCA'YA MUTLU OLDUM

Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutlayan Volkan Konak, çok mutlu olduklarını belirterek "Şenol hoca için çok mutluyum. Beşiktaş zaten mütevazi çok inandığım bir camia. Şenol hoca için bu sefer de Beşiktaş'ı destekledik. Çünkü Şenol Güneş benim abim. O yüzden mutluyuz Beşiktaş ve Şenol hocamı tebrik ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Volkan Konak Karadeniz 19 Mayıs İzmir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title