Haberler

Volkan Demirel, Süper Lig'de En Az Kurtarış Yapan Kaleci Oldu

Güncelleme:

Volkan Demirel'in Süper Lig'de şimdiye dek kurtarış yüzdesi 60'ta kaldı. Fenerbahçe kalesine gelen 20 şut 8 golle sonuçlanırken tecrübeli kaleci bu yüzdeyle ligde sonuncu.

Spor Toto Süper Lig'de 2016-17 sezonunda 6. hafta geride kaldı. Bu 6 hafta sonunda oluşan istatistikler son derece ilginç veriler ortaya çıkardı. OPTA verilerine göre Süper Lig'de en az 5 maçta forma giyen 13 kaleci arasında en çok kurtarış yapan 5 kaleci şöyle:

1- Volkan Babacan (Başakşehir): 84.2

2- Johannes Hopf (Gençlerbirliği): 82.4

3- Fernando Muslera (Galatasaray): 81.2

4- Zydrunas Karcemarskas (Osmanlıspor): 76.9

5- Fatih Öztürk (Akhisar Belediyespor): 76.9

A Milli Takım'da da forma giyen Volkan Babacan, ilk 6 hafta itibarıyla en çok kurtarış yapan kaleci oldu.

BEŞİKTAŞLI FABRI 6. SIRADA

Beşiktaş'tan Fabri, yüzde 76 kurtarış yüzdesiyle en çok kurtarış yapan 6. kaleci oldu. Adanaspor'dan Karacic 7., Bursaspor'dan Harun Tekin 8., Gaziantepspor'dan Gökhan Değirmenci 9., Atiker Konyaspor'dan Serkan Kırıntılı 10., Çaykur Rizespor'dan Diallo 11., Kardemir Karabükspor'dan Ahmet Şahin 12. ve Kayserispor'dan Muammer 13. sırada yer aldı.

KURTARIŞ YÜZDESİ EN DÜŞÜK KALECİ VOLKAN DEMİREL

Fenerbahçe file bekçisi Volkan Demirel'in ise kurtarış yüzdesi 60'ta kaldı. Sarı-lacivertli kaleci, kalesine gelen 20 şutun 8'inde topun ağlara gitmesine engel olamadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Volkan Babacan Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title