Haberler

Volkan Demirel Olayı Dünya Basınında

Güncelleme:

Dünyanın tanınmış haber ajansları ve spor basını, Volkan Demirel'in sahayı terk etmesini birinci haber olarak gündemlerine taşıdı.

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Kazakistan'ı 3-1 mağlup ettiği 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu maçı öncesi kaleci Volkan Demirel'in kendisine edilen küfürlerden dolayı maça çıkmayıp sahayı terk etmesi Dünya basınında da büyük yankı buldu.

"VOLKAN'A IRKÇI SALDIRI"

Dünya'nın tanınmış haber ajansları ve spor basını, Volkan Demirel'in sahayı terk etmesini birinci haber olarak gündemlerine taşıdı. Milli kalecinin maç öncesi ısınma hareketleri sırasında sahayı terk etmesi olayına en değişik bakış ise İspanya'nın ünlü gazetesi AS'tan geldi. Gazetenin internet sitesinde manşette yer alan haber, " Volkan Demirel'e ırkçı saldırı" başlığıyla verildi.

"VOLKAN SAHAYI TERK ETTİ"

İspanya'nın Marca gazetesi de, "Kendi taraftarı tarafından kendisine küfür edilen Volkan Demirel sahayı terk etti" ifadesini kullandı.

GALATASARAY'IN STADINDA GERÇEKLEŞTİ

Reuters haber ajansı ise Fenerbahçeli Volkan Demirel'in yaşadığı olayın, sarı lacivertli takımın en büyük rakibi olan Galatasaray'ın stadyumunda gerçekleştiğini haberinde vurguladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Volkan Demirel Kazakistan Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (107)

sözün bittiği yer:

MİLLİ TAKIM KALECİSİNİ YUHALAYIP KÜFÜR EDENLER FUTBOLCULARI FENERLİ DİYEREK AYIRIP HAKARET EDENLER VATAN HAİNİDİR

11
38
yanıtYanıtla
hasan:

hadilan ordan teneke vatan sevdasın sizdenmi öyrencez

yanıt2
yanıt0
SPORT:

vatan haini bilerek milli takımın yenilmesine sebep olanlardır. vatan sevdalıları ise niye oynamıyorsunuz düzgün deyip küfredenlerdir. karıştırma

yanıt2
yanıt0
ÖtekiMobil-IOS:

Emre ile Volkan Demirel'in olduğu bir milli takım gözümde milli takım gibi değil de Bizans takımı gibi görünüyor!!!!

18
18
yanıtYanıtla
beyazsayfa:

Gs liler AVRUPA daki basarisizliklarinin hincini FENERBAHCELI oyunculardan cikarmaya calisiyor . . yazik valla cok yazik bu kadar eziklik yeter ya . . TÜRK futboluna ve halkina cok büyük ayip ediliyor. . hele hele su zamanda futbolla politikayi karistiranlarida siddetle kiniyorum . !!!!!!

11
16
yanıtYanıtla
Yusuf D.:

Ne alaka, orada Caner var, M. Topal var. . üstelik GS. dan gitme ikiside, ayrıca Volkan''ı ve Emre''yi neredeyse tüm Türkiye sevmiyor, bırak GS''yı bak bakalım etrafına Volkan''ı seven BJK''lısı Trabzonlusu, Bursalı v. s varmı? Kasımpaşa bile Volkan ve Emre var diye stadı vermedi milli takıma çalışması için, bunun FB ile ilgisi yok. . bu tamamen Volkan''ın iticiliği ile ilgili.

yanıt5
yanıt4
burcu:

ALLAH AŞKINA BİR DAHA BU STADA MİLLİ MAÇ VERMEYİN TÜRK MİLLİ TAKIM KALECİSİNE KÜFÜR EDEN YUHALAYAN KİŞLERİN ÖNÜNDE MİLLİ MAC YAPTIRMAYIN BU STADDDA HEP AYNI REZALET

12
14
yanıtYanıtla
OFLU:

IRKÇI SALDIRI MI? MUZ MU ATMIŞLAR :D

19
6
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

lan boş boş konuşup durmayın neden sadece buna küfrediliyo demekki bişey var ortada ektiğini biçiyo işte varmı başka cevabı. . .

16
9
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

lan değişik ters çıkma seni yalaklık sizin hamurunuzdan türemiştir dünyaya lale seni

yanıt0
yanıt0
Tüm 107 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title