Haberler

    Volkan Demirel'in 3 Yıl Hapsi İsteniyor

    Güncelleme:

    Hayvanseverlerin şikayeti üzerine savcılığa ifade vermeye çağrılan Volkan Demirel'in 3 yıl hapis cezasına çarptırılması istendi.

    Hayvanseverler Galatasaray'ın 'pitbull' lakaplı futbolcusu Melo için, "Belediye sokak köpeklerini zehirlesin" diyen Volkan Demirel'den şikayetçi oldu.

    3 YIL HAPSİ İSTENİYOR

    Habertürk'te yer alan habere göre; Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği, İstanbul Anadolu Yakası Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Hayvanseverler Volkan Demirel'in 3 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.

    VOLKAN'IN İFADESİ ALINACAK

    Suç duyurusu sonrası Cumhuriyet Başssavcılığı Volkan'ın ifadesinin alınması talebiyle Emniyet Müdürlüğü'ne talimat yazdı. Volkan'ın ifadesine göre savcının dava açıp açmayacağı belli olacak.

    HALKI, KİN VE DÜŞMANLIĞA TAHRİK ETTİ

    Dilekçede Volkan'ın sadece sokak köpeklerine değil, hayvanları seven kitleye de hakaret ettiği belirtilerek, "Volkan, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmiştir, halkı aşağılamıştır" denildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Volkan Demirel Felipe Melo Galatasaray Habertürk Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (30)

    Karadenizli:

    helal olsun az bile yapılmış avacıyım hayvan üşmanından çirkef biridir volkan . . . . . . . . . . . . .

    25
    10
    yanıtYanıtla
    bir vatandaş:

    volkanı sevmiyor olabilirsiniz ama melo da köpeklik yapmasın. ayrıca adamın o lafı hayvanlar için söylemediği aşikar. direkt melo için söylüyor. şikayet eden hayvanseverler de muhtemel gs lidir. kimse maval okumasın.

    14
    10
    yanıtYanıtla
    ..:

    GÖRDÜĞÜM EN DOĞRU DÜZGÜN YORUM TEBRİKLER. .

    yanıt0
    yanıt0
    ByFACHA:

    konuyu özetlemişsin babacan

    yanıt0
    yanıt0
    realite:

    volkan emre melo !meyola zaten birsey yapamayiz en fazla def ederiz ülkeden emre ve volkan gibilerinde acilen lisansi elllerinden alinmali irkcilik ve fasistlikle yargilanmalari gerekir .

    19
    4
    yanıtYanıtla
    CİNCON:

    Fener Karşısında Takımın En iyisi Muslera seçildi, Buda takımın ne kadar kötü olduğundan tabiki, Yetmedi Dün 17 Yaşında çoluk çocuklara karşı ne hallere düştüler gördük. Kaldıki Anderlette çok kötü bir takımmış. Taraftar Şimdiden Yuhamalara başladı, Takımın başarısızlıklarını bu şekilde atmaya çalışsalarda, İlk yarı bitmeden ne Yönetici kalır nede futbolcu.

    11
    12
    yanıtYanıtla
    ÇİN MALI BUNLAR:

    VAY BE VOLKAN''DA HALKI KİNDARLIĞA TEŞVİK ETMEKTEN YARGILANACAK HA , MİLLİ KALECİYE ATILAN SUÇLAMAYA BAK ! AYIP, AYIP. HA VOLKAN'' IN YAPTIĞI DA AYIP AMA BÖYLE İSTİNATSIZ BİR SUÇLAMA OLMAZ.

    4
    16
    yanıtYanıtla
    öneri yorum:

    Eğer Volkan a hapis cezası verirlerse onu normal hapishaneye koymasınlar. Seyyar bir kafese koyup gezdirerek para karşılığı halka izletsinler. Elde edilen geliri de sokak hayvanlarına harcasınlar.

    10
    9
    yanıtYanıtla
    Galcim buse:

    vOLKAN GİBİ KİŞİLERİ ANCAK HAPİS CEZASI USLANDIRIR . YERİNDE BİR KARAR.

    11
    7
    yanıtYanıtla
    garacor:

    başkanlarının kesinleşmiş cezası var içeri alamıyorlarki kalecisini alsınlar

    14
    4
    yanıtYanıtla
    Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title