Haberler

Voleybol Bayanlar 1. Lig

Bayanlar Voleybol 1. Lig’de Salihli Belediyespor kendi evinde Çanakkale Belediyespor’a 3-1 mağlup oldu.

Bayanlar Voleybol 1. Lig'de Salihli Belediyespor kendi evinde Çanakkale Belediyespor'a 3-1 mağlup oldu.

Salihli Belediyespor, Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde oynadığı dördüncü maçında da galibiyetle tanışamadı. Yeşil-beyazlılar, Belediyespor Salonu'nda karşılaştığı Çanakkale Belediyespor'a 3-1 yenildi. İlk sete hızlı başlayan Salihli Belediyespor, seti 24-26 kaybetti. İkinci seti 17-25 kaybeden yeşil-beyazlılar, üçüncü seti 25-22 alarak oyuna ortak oldu. Büyük çekişmeye sahne olan dördüncü seti Çanakkale ekibi 27-25 aldı.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, maç sonunda Antrenör Gül İlter ile voleybolcuları teselli ederek, "Üzülmeyin, daha yolun başındayız. Sizler geçen sene tarih yazdınız, bunu asla unutmayın. Çok fazla çalışarak bu şanssızlığı alacağımız ilk galibiyetle kıracağız. Salihli halkı sizlere inanıyor ve güveniyor" dedi.

SALON: Salihli

HAKEMLER: Yavuz Akdemir, Mehmet Semiz

SALİHLİ BELEDİYESPOR: Aslıhan Sinanoğlu, Radulovic, Skowronska, Merve Albayrak, Bjelica, Aslı Günseren, Serpil Ersarı, Elif Boran, Merve İzbilir, Selin Yurtsever, Sabriye Gönülkırmaz

ÇANAKKALE BELEDİYESPOR: Tuğçe Atıcı, Starcevic, Hazal Selin Uygur, Ceren Kestirengöz, Salas, Rucker, Derya Çayırgan, Ebru Uygurtaş, Cemre Erol, Duygu Düzceler, Hande Korkut

SETLER: 24-26, 17-25, 25-22, 25-27

SÜRE: 122 dakika (31, 27, 29, 35) - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çanakkale Belediyespor Salihli Belediyespor Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title