Haberler

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu Tanıtım Toplantısı Yapıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş. tarafından Vodafone Türkiye'nin isim sponsorluğunda düzenlenecek Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nun basın toplantısı gerçekleştirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş. tarafından Vodafone Türkiye'nin isim sponsorluğunda düzenlenecek Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nun basın toplantısı gerçekleştirildi.

Basın toplantısına, Spor A.Ş. Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar, Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt katıldı.

ERTEKİN: "İSTANBUL MARATONU'NUN DAHA İLERİ TAŞINMASI İÇİN YARI MARATONU MUTLAKA DÜZENLEMEMİZ GEREKİYORDU"

Basın toplantısının moderatörlüğünü yapan Spor A.Ş. Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin, Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nu ilk kez gerçekleştirecekleri için sevinçli ve heyecanlı olduklarını belirtti. Ertekin, İstanbul Marartonu'nun daha ileri taşınması için Yarı Maraton'un mutlaka koşulması gerektiğini ve bu yüzden Vodafone'nun katkıları ile Haliç Maratonu'nu Yarı Maraton haline dönüştürdüklerini de söyledi.

ÇİNTIMAR: "İSTANBUL YARI MARATONU DÜNYA GÜNDEMİNE TAŞINACAK"

Maraton ile ilgili bilgiler veren Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar, "Yapılacak İstanbul Yarı Maratonu, İstanbul Maratonu'nun bir temsilcisi ve ön yarışması olacak. Türkiye'nin çok üstünde bir organizasyon oldu. Bütün büyük organizasyonlarda büyük markalar ile dünya gündemine geliyor. İstanbul'da Vodafone ile anılacak. İstanbul Yarı Maratonu da İstanbul gibi markanın desteği ile dünya gündemine taşınacak" diye konuştu.

ÖĞÜT: "PAZAR GÜNÜ BÜTÜN İSTANBULLULARI HALİÇ'E DAVET EDİYORUM"

Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt, bu organizasyonda 3. kez yer aldıklarını ve Vodafone olarak bundan çok memnun olduklarını dile getirerek, "Pazar günü koşulacak yarı maratonla birlikte yılda bir kez gerçekleştirdiğimiz organizasyonu ikiye çıkarmak bizim için gurur verici. Arzumuz bu yarışa katılan insanların sayısının bizim kabul edeceğimizden fazla olması. 27 Nisan Pazar günü koşulacak organizasyonu düzenliyoruz. Bu organizasyona 4 bine yakın katılımcı başvuru yaptı. Ben şimdiden ilk defa bu yıl yapılacak Yarı Maraton'a katılacaklara başarılar diliyorum. Pazar günü bütün İstanbulları Haliç'e davet ediyorum" dedi.

GÜMÜŞDAĞ: "HALKIN SPORA KATILIMINI SAĞLAMAK İSTİYORUZ"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, "İstanbul Maratonu'nu başlattığımız günden itibaren katılımcı sayısını 8 bin - 10 binlerden, 20 binlere çıkardık. Amacımız halkın spora katılımını sağlamak. Bu anlamda dünya genelinde bu tarz organizasyonların isim sponsorları var. İlk isim sponsorluğunu Vodafone ile başlattık. Sporun halkla buluşmasını sağlamak istiyoruz. Bugün İstanbul maratonun kardeşi dediğimiz İstanbul Yarı Maratonu'nun lansmanını yapıyoruz. Vodafone'nun dışında yan sponsorlarımız da var. Onlara da çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

YARI MARATON 21.1 KM KOŞULACAK

Mesafesi 21.1 kilometre olan Vodafone İstanbul Yarı Maratonu 27 Nisan Pazar günü Balat eski Galata Köprüsü'nden start alacak ve Eyüp Devlet Hastanesi önünden dönülerek Kumkapı Balık Hali'nden tekrar Balat yönüne doğru devam edecek ve Balat yine Balat eski Galata Köprüsü'nde son bulacak.

ad (os) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title