Haberler

Vodafone Arena'ya 4 Ödül

Vodafone Türkiye’nin 15 yıllığına sponsor olduğu Vodafone Arena’nın reklam kampanyaları, bu yıl 26.’sı düzenlenen Kristal Elma’dan toplam 4 ödülle döndü.

Vodafone Türkiye'nin 15 yıllığına sponsor olduğu Vodafone Arena'nın reklam kampanyaları, bu yıl 26.'sı düzenlenen Kristal Elma'dan toplam 4 ödülle döndü.

Reklamcılar Derneği tarafından bu yıl 26.'sı düzenlenen, reklam dünyasının en prestijli ödüllerinden Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri, Santral İstanbul'da iki gün süren törenle sahiplerini buldu. Bu yıl rekor katılımla 2 bin 715 reklamın başvurduğu Kristal Elma Ödülleri'nde, Vodafone Türkiye'nin 15 yıllığına sponsor olduğu, Beşiktaş Kulübü'nün yeni stadyumu Vodafone Arena, etkileyici reklam kampanyalarıyla ikisi kristal olmak üzere 4 ödüle layık görüldü.

Vodafone Türkiye'nin kreatif ajanslarından Tribal Worldwide İstanbul, açık hava dalında 'diğer' kategorisinde mobil ağ konulu pankart çalışmasıyla ve basın dalında 'spor' kategorisinde ısıtma sistemi konulu pankart çalışmasıyla iki Kristal Elma kazandı. Kampanya dalında açık hava kampanyası kategorisinde pankart çalışması gümüş, entegre kampanyalar dalında 'diğer' kategorisinde ise iş makineleri çalışması da bronz ödüle layık görüldü.

HEM SPOR HEM YAŞAM ALANI

Vodafone Türkiye ile Beşiktaş Kulübü arasında 20 Ağustos 2013'te imzalanan 15 yıllık sponsorluk anlaşmasıyla Vodafone Arena adını alacak çok amaçlı kompleks, İstanbul'un futbol, müzik, kültür-sanat, moda, eğlence ve diğer etkinliklere ev sahipliği yapacak. Vodafone Arena, dünya genelinde yeni stadyumlarda hayata geçirilen zengin içerikli dijital ekran çözümleri ile geniş bant mobil ve wi-fi ağıyla donatılacak. Beşiktaş Müzesi ve Kartal Yuvası stattaki yerlerini yenileyerek korurken, en son mobil teknolojilerin sunulacağı Vodafone Cep Merkezi de taraftar ve ziyaretçilere benzersiz bir teknoloji deneyimi yaşatacak.

Vodafone Arena Kristal Elma Ödülleri Listesi ise şu şekilde:

Basın - Spor - Vodafone Arena Pankart - Isıtma Sistemi: Kristal

Açıkhava - Diğer - Vodafone Arena Pankart - Mobil Ağ: Kristal

Kampanyalar - Açıkhava OOH - Vodafone Arena Pankartlar: Gümüş

Entegre Kampanyalar - Diğer - Vodafone Arena İş Makineleri: Bronz - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title