Haberler

    Beşiktaş, Spor Toto'yla Sponsorluk İçin Anlaşma İmzalıyor

    Güncelleme:

    Stat konusunda sorunlar yaşayan Beşiktaş, sponsorluk konusunda büyük adım attı. Siyah-Beyazlılar, Spor Toto ile yapacağı anlaşmadan 60 milyon TL gelir elde edecek.

    Beşiktaş'ın stat konusunda yüzü gülmek üzere… Geçtiğimiz günlerde Vodafone Arena'nın açılışının 3. kez erteleneceği ileri sürülmüş ancak yönetim bunu yalanlamıştı. Yönetimin bu konudaki net duruşunun ardında imza aşamasına gelen bir sponsorluk anlaşmasının olduğu ortaya çıktı.

    60 MİLYON TL'LİK GELİR

    Spor Toto Teşkilatı ile sponsorluk için 1 yıldır temasta bulunan Beşiktaş'ın görüşmelerde büyük mesafe kat ettiği öğrenildi. Başkan Fikret Orman ve Asbaşkan Umut Güner'in yürüttüğü operasyonda Spor Toto Teşkilatı Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile imzaların atılması için son düzenlemelerin yapıldığı ve Beşiktaş'ın 60 milyon TL gelir elde edeceği belirtildi.

    ANLAŞMA GENİŞ KAPSAMLI

    Anlaşmada Nevzat Demir Tesisleri de dahil olmak üzere reklam alanları, tribün adı sponsorluğu gibi birçok kalemin bulunduğu ayrıca Beşiktaş'ın ismini pazarlamayı planladığı 4 tribünden birisini Spor Toto'ya vereceği ifade edildi. 19 Mayıs'ta resmileşmesi beklenen anlaşma için Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın çok büyük destek olduğu bildirildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (18)

    oguzMobil-ANDROID:

    ben bir fenerli olarak cektiginiz zorlukları cok iyi anlıyorum. biz stadımız yapılırken tek tribun olmadan zorlandık sizde tek tribun bile yok. kolay degil allah kolaylık versin. eger biz sampiyon olamıyacaksak besiktas olsun sampiyon

    30
    3
    yanıtYanıtla
    Alayına giderMobil-IOS:

    Spor toto ne zamandan beri devlet oldu LAN dingil ayrıca kıskananlar da catir catir çatlıyor galiba

    11
    11
    yanıtYanıtla
    cankaMobil-ANDROID:

    kargalar suruyle kartallar yalniz ucar beyler...namuslu takımın asil renklerini siz bilmezsiniz..hadi dagilin simdi..;)

    18
    3
    yanıtYanıtla
    TARAFSIZ BOLGEmobilWeb@haberler.com:

    stad yapmak onemli degil onemli olan avrupadan kupa getirmek. Biktik artik real barca bunih madriti izlemekten. Dunya sampiyonluguuuadamlarin ligi gibi oldu onemli olan stad degil o stadda oynayacak adam bulmak

    13
    4
    yanıtYanıtla
    minnosMobil-ANDROID:

    bedavadan stad

    3
    13
    yanıtYanıtla
    kağanMobil-ANDROID:

    Ya ne kadar kiskanan varmış besiktasimi büyük takım işte böyle olur

    9
    6
    yanıtYanıtla
    mustafa kaleoglumobilWeb@haberler.com:

    Helal sana basbakan

    5
    9
    yanıtYanıtla
    Hesap kitap Mobil-IOS:

    %10 kitlesi olan BJK ya Vodafone boşuna sponsor oluyor . Galata yahut Fenerbahçe olsaydı anlaşılırdı . Vodafone hat kullanıp BJK'a neden para kazandıralım ?

    1
    12
    yanıtYanıtla
    gemlik kartalıMobil-ANDROID:

    gelecek güzel olacak Beşiktaşimiz icin

    10
    1
    yanıtYanıtla
    Ağrı dağıMobil-IOS:

    Kargaların ömrü Aslan'dan ve kanaryadan uzun ama Kartal'dan kısa olur

    9
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title