Haberler

Vodafone 12'nci İstanbul Yarı Maratonu Pazar Günü Koşulacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından Vodafone’un isim sponsorluğunda düzenlenecek Vodafone 12’nci İstanbul Yarı Maratonu Pazar günü koşulacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda düzenlenecek Vodafone 12'nci İstanbul Yarı Maratonu Pazar günü koşulacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda düzenlenecek Vodafone 12'nci İstanbul Yarı Maratonu Pazar günü (30 Nisan) koşulacak. Dünyanın en iyi 10 yarı maratonu arasına giren ve bu yıl itibariyle 'Altın Kategori'de koşulacak olan Vodafone 12'nci İstanbul Yarı Maratonu, binlerce sporcunun katılımıyla Tarihi Yarımada'da gerçekleşecek. Yenikapı Miting Alanı'nda başlayıp Eyüp Feshane'den dönüşle yine aynı noktada son bulacak 21 kilometrelik yarış parkuru 02.00-14.00 saatleri arasında araç trafiğine kapanacak. Saat 08.45'te başlayacak yarı maratonda tüm katılımcılar için zaman sınırı 3 saat olacak. Bu yıl Yarı Maraton, Çeyrek Maraton ve Business Maraton kategorilerinde koşulacak Vodafone 12'nci İstanbul Yarı Maratonu'nda 32 elit atlet de dünya rekoru için mücadele edecek. Vodafone 12'nci İstanbul Yarı Maratonu'na kayıt yaptıramayanlar, 28-29 Nisan tarihlerinde Bayrampaşa Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde düzenlenecek Yarı Maraton Fuarı'nda geç kayıt yaptırabilecek.

Kronometre sistemi Türkiye'de ilk olacak

Dünyanın en düz ve hızlı parkurlarından birine sahip olan Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, Türkiye'de ilk kez uygulanacak kronometre sistemi ile her koşucuya en iyi derecesini yapma imkanı sunacak. Buna göre, her kilometrede bir kilometre taşı yer alırken, atletlerin önünde giden araçta hedef kronometre ve normal kronometre olacak. Yarı maratonda ayrıca, daha önce dünya rekoru tecrübesi bulunan normal tavşan atletler de elit atletlere tempo verecek.

Vodafone'dan dijital maraton deneyimi

Vodafone'un maratonlar için geliştirdiği ve bugüne kadar yaklaşık 13 bin kez indirilen özel koşu, bağış ve bilgilendirme platformu VMaraton, bu yıl da koşucuların hayatını kolaylaştıracak. VMaraton, kayıt yaptıranlarla ilgili istatistiki bilgilerden etkinlik ve parkur alanı haritalarına, maraton günü yapılacak özel etkinliklerle ilgili bilgilerden yarı maraton kapsamında tüm şehirde yapılacak marka işbirliklerine kadar her konuda anında bilgi sağlayacak. Bunun yanında, çipli koşucuların çip verileriyle entegre olarak kullanıcılara koşu sırasında destekledikleri koşucuları takip etme imkanı sunacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türkiye Eyüp Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title