Haberler

    Vivi.com.tr Aradığınız Özelliklerdeki En Uygun Fiyatlı Aracı Kiralamanızı Sağlıyor

    Wise TV'ye konuşan Vivi Araç Kiralama Genel Müdürü İbrahim Yılmaz, vivi.com.tr'nin aranılan özelliklerdeki en uygun fiyatlı aracı kullanıcıya hemen nasıl sunduğunu anlattı.

    Wise TV'ye konuşan Vivi Araç Kiralama Genel Müdürü İbrahim Yılmaz, 'nin aranılan özelliklerdeki en uygun fiyatlı aracı kullanıcıya hemen nasıl sunduğunu anlattı. 'nin sistemlerinde en güvenilir ve kaliteli rent a car firmaları olduğunu belirten Vivi Araç Kiralama Genel Müdürü İbrahim Yılmaz, "Bununla birlikte kullanıcılara en iyi fiyat garantisini sunuyoruz. Bu işlemi örümceklerimiz sayesinde yapıyoruz. Örümceklerimiz tüm internet sitelerini tarayıp, sektördeki fiyatları analiz ediyor ve sistemimize en uygun fiyatları sunuyor. Böylece müşterilerimiz en uygun fiyatlardan yararlanıyor. Bunun dışında bir robot geliştirdik. Bu robotumuz araç fiyat değişikliklerinden direk olarak bilgi sahibi olup, kullanıcılarımızı bu şekilde yönlendirmeler yaparak hangi aracı daha uygun fiyata kiralayabileceğini gösteriyor.

    https: //vivi.com.tr/

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    İbrahim Yılmaz Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title