Haberler

"Vivaldi Dört Mevsimler'de Kurbağa Öyküleri" Enka Sahnesinde!

Güncelleme:

"Vivaldi Dört Mevsimler'de Kurbağa Öyküleri" adlı çocuk oyunu; 25 Mart, Pazar günü ENKA İbrahim Betil Oditoryumu'nda, 5 – 12 yaş izleyici gurubu için ücretsiz olarak sahneleniyor.

Arnold Lobel'ın çocuk kitaplarından yola çıkılarak derlenen 90 dakikalık oyunun ilk bölümünde, Antonio Vivaldi'nin müziklerini Benal Tanrısever kurgularken; ikinci bölümdeki söz ve müzikler Robert ve Willie Reale kardeşlere ait. Müzik direktörlüğünü Çelik Kasapoğlu'nun yaptığı, oyuncu koçluğunu Nihal Geyran Koldaş'ın üstlendiği oyunda; Mustafa Saltan, Doğuş Aydın, Merve Özçubukçuoğlu, Alper Alpman ve Defne K. Kasapoğlu oyunculuklarıyla göz dolduruyor. Prodüksiyonu BT Müzik Evi & Ladies and Gentelemen'a ait projenin teknik kadrosunda; İrem Dinçer, Yiğit Seyhan, Müge Küçükçığıllı, Onur Keskin, Ayşegül Özünal, Bengisu Önal yer alıyor.

Vivaldi'nin ünlü "4 Mevsimler" yaylılar konçertosunu konu alarak başlayan oyun; yakın arkadaş olan iki kurbağanın mevsim yolculuğunda karşılaştıkları ilginç olaylarla devam ediyor. Vivaldi'nin, kuşların, derenin, rüzgarın seslerini anlatışı, sahnedeki yaylılar grubu tarafından çalınan örneklerle seslendiriliyor. Miniklere sorular yöneltilerek onların da hikayenin bir parçası haline getirildiği ikinci bölümde oyun, izleyiciyi; "4 Mevsimler"in bestelendiği 1723 yılından, zamanı ve yeri belli olmayan bir ormana doğru sürüklüyor.

Dostluklarını her şeyin üstünde tutan iki sevimli kurbağa Kurbik ve Tombik'in arkadaşlıklarının müzikal içinde anlatıldığı oyun, 25 Mart 2012 Pazar günü saat 11:00'de 5 – 12 yaş izleyici gurubu ile ücretsiz olarak buluşuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nihal Geyran Koldaş Arnold Lobel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title