Haberler

Vitor Pereira, Tercümanını Tebrik Etti Salon Yıkıldı

Güncelleme:

Vitor Pereira, kendisine sorulan soruya kesintisiz olarak 7 dakikalık bir cevap verdi. Pereira, tercümanını "Tamam!" diyerek bağırıp, gülerek tebrik etti ve salon yıkıldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, yarın akşam oynanacak Atromitos maçı öncesi Diego Ribas'la birlikte açıklamalarda bulundu. Vitor Pereira, kendisine sorulan soruya kesintisiz olarak 7 dakikalık bir cevap verdi. Pereira, tercümanını "Tamam!" diyerek bağırıp, gülerek tebrik etti, salon yıkıldı.

"MAÇI NEREDE İZLEYECEKSİN" SORUSU

Atromitos ile karşılaştıkları ilk maçı cezasından dolayı tribün yerine otelde izleyen Vitor Pereira "Benim yarinki maçı nerede izleyip izlememden önemli olan konu takımımızın sahada iyi top oynamasıdır." dedi.

"RAKİBİ KÜÇÜMSEMEMELİYİZ"

Yarın akşam oynayacakları maç ile ilgili değerlendirmeler de de bulunan Portekizli teknik adam "Yarın önemli bir ekip ile karşılaşacağız. Kendi sahalarında 20 maçtır mağlup olmamış bir takım. Ön taraflarında hızlı oyuncuları var. İlk maçta olumlu bir sonuç aldık ama kesinlikle rakibi küçümsememeliyiz, dikkate almamız gereken bir takım. Yarınki maçta önemli olan topa sahip olmak. Hızlı kontratağa çıkabilen bir takıma karşı oynayacağız. Rakibin defansımızın arkasına atacakları toplara çok dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum." şeklinde konuştu.

"BÜYÜK BİR TAKIM GİBİ DAVRANMALIYIZ"

Süper Lig'de oynadıkları son Çaykur Rizespor maçındaki takımın oyunu hakkında da yorumlarda bulunan Pereira "Son Rize maçında tek forvetle oynadığımız dakikalar topa en çok sahip olduğumuz bölümdü. Yarın akşam sahaya kaç forvetle oynayacağımızı belirlemek için bir günümüz daha var. Biz topu kaybettiğimiz anda agresif olacağız. Biz her zaman topa sahip olmaya gayret göstereceğiz. Hızlı bir şekilde tepkimizi ortaya koyup topu kazanmak isteyeceğiz. Bizim yolumuz bu yol. Biz oyunu domine etmek isteyen bir takımız. Bu kulübün seviyesi bunu gerektiriyor. Biz büyük bir takım gibi davranmak mecburiyetindeyiz. Küçük takımlar kendi sahasında bekler ve kontratak arar. Ben futbolu böyle yorumlamıyorum ve benim tarzım bu değil." ifadelerini kullandı.

"BENDEN SİHİR BEKLEMEYİN"

Fenerbahçe'nin oynadığı futbol ile ilgili değerlendirmelere devam eden Vitor Pereira "Aslında benim istediğim tarz futbola yakın Marsilya ile oynadığımız hazırlık maçında gördük. Agresif ve topu tutan bir takım şeklinde oynamıştık. O şekilde her maç oynamalıyız. Ama tabii bu takımın hazır olması için zamana ihtiyacı var. Öğrenmemiz gereken şeyler var. Kısa bir hazırlık dönemi geçirdik ve Shakthar maçına öyle çıktık. Kaliteli ve bilinçli bir şekilde takım olmayı hedefliyoruz. Sadece transfer yaparak harika takım olunmuyor. Benden sihir istemeyin. Ben teknik direktörüm, sihirbaz değil. Her maç farklı kazanacağız diye bir durum yok. Tabii bireysel kalitemizin farkındayız ama henüz istenilen seviyeye gelmedik." şeklinde konuştu.

SALON YIKILDI

Teknik Direktör Pereira'nın sözlerinin yaklaşık 7 dakika sürmesinin ardından Portekizli, açıklamalarını tercüme edecek olan Deniz Sarıtaç'tan özür diledi. Bu durum toplantıda kahkahalara sebep oldu. Tercümana dönerek Türkçe 'Tamam, tamam' sözleriyle özür dileyen Vitor Pereira, daha sonra sözü Diego Ribas'a bıraktı.

DIEGO: İSTEDİĞİMİZ SONUCU ALACAĞIZ

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego ise basın toplantısına 1-1 berabere kalınan Rize maçı ile ilgili konuşarak başladı. Diego, "Son Rize maçında şartlar istediğimiz gibi değildi. Zemin ve hava bizi çok zorladı. Bir süre şartlara uyum sağladık sonra istediğimiz gibi gitmedi herşey. Rize maçından sonra toparlandık ve yarinki maça hazırız. Diego geçen sene hakkında konuşmak istemediğini belirtirken açıklamalarının devamında ise şunları söyledi: "Takım olarak güvenimiz her hafta daha da artıyor. Yarın istediğimiz sonucu alacağız. Geçtiğimiz yılla ilgili konuşunca kendimi iyi hissetmiyorum. Ben şu anda Fenerbahçe'de çok mutluyum. Çok güzel çalışıyoruz. Takım içinde çok iyi bir ortam var. Daha da iyi olacağız. Hedefimiz şampiyon olmak. Önemli olan takımın başarısı. Ben her maç kendimi geliştirmeye ve takımıma yardımcı olmaya çalışıyorum."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (10)

adem:

çok cıvık bir adam sürekli espiri gülmeyle olmaz bu iş. bakalım 2 ay sonra da gülecek mi.

8
4
yanıtYanıtla
ong bak:

Benim kadrom 1 volkan 2 şener 3 kjaer 4 ba 5 caner 6 volkan şen 7 souza 8 dıego 9 nani 10 fernandao 11 persie

3
5
yanıtYanıtla
Haymana:

Yahuuuu durun bi ya Adam geleli ne kadar olduki !!! Ilk yari bir gecsin takim otursun sonra konusun, ve arti tr liginde her takim guclu guzsuz takim yok artik , bakin osmanli spor a aslanlari bile devirdi, trobzon Bjk yi dagitti , onun icin her takima saygi !!!!

5
1
yanıtYanıtla
muro:

Bu takımda iki önemli mevkiye futbolcu gerekiyor defans ve orta saha alex gibi. aksi taktirde başarı sağlayamaz. Bu adamada biraz ayar lazım

1
1
yanıtYanıtla
EKSU TSUROZ T''EVGİN:

yaw he he

0
2
yanıtYanıtla
he he:

Demek ki fb kücuk takim hocasi bile ne diyir:büyük bir takim gibi davranmaliyiz demiş.hoca derhal gönderilmeli.vizyon sıfır.fb yibtanimiyo.kusura bakmayin ama ts li degilim ama şampiyonluğun en büyük adayi trabzon.

1
1
yanıtYanıtla
t. kaleMobil-ANDROID:

yapma yaa

1
1
yanıtYanıtla
cihan:

Bi yol olmaz senden

0
2
yanıtYanıtla
cihan:

Baaak, benden sihir beklemeyin mi? Geldiğinde en büyük büyücü benim diyodun! Höörjj.

2
0
yanıtYanıtla
???? Turan ordusu ????Mobil-IOS:

Şampiyon olacuk ??

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title