Haberler

Vitor Pereira, Gözünü Kupalara Dikti

Güncelleme:

Vitor Pereira ikinci devre çalışmaları öncesinde oyuncularına "Artık sonuç alma kısmına geldik. Herkese nasıl bir takım olduğumuzu gösterme ve kupaları toplama zamanı" dedi.

İkinci devre çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'de teknik ekip, takımı fiziksel ve mental olarak hazır tutmanın planlarını yapıyor. Portekizli teknik adam, oyuncularıyla yaptığı konuşma esnasında, alışma sürecinin geride kaldığını vurgulayarak, takım olma bilinci doğrultusunda oyuncularını uyardı. İlk antrenmanda oyuncularına seslenen teknik direktör Vitor Pereira ilk yarıdaki kadronun genişliğine dikkat çekti. İlk devrede Fenerbahçe'de 21 oyuncu 5 maç ve üzerinde forma şansı bulmuştu.

"ÜÇ KULVARDA DA İDDİALIYIZ"

Portekizli teknik adam, futbolcularına "İlk devrede olduğu gibi hepinizden hazır olmanızı bekliyorum. Üç kulvarda mücadele ediyoruz ve hepsinde de iddialıyız. Herkese forma şansı gelecek ve ilk yarıda olduğu gibi bu şansları iyi kullanmanızı bekliyorum"dedi.

"ALIŞMA DÖNEMİ GERİDE KALDI"

İlk devrede yeni bir takım olmanın sıkıntılarını yaşadıklarını hatırlatan Pereira "Alışma dönemi geride kaldı. Artık herkese nasıl bir takım olduğumuzu gösterme ve kupaları toplama zamanı" diyerek iddialı olduklarını hatırlattı.

PEREIRA EKİBİYLE TOPLANTI YAPTI

Ligde 2. sırada bulunan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda iki maçta 6 puanla grubunda lider durumda yer alıyor. Sarı-lacivertliler UEFA Avrupa Ligi'nde de gruptan çıkmayı başardı.
Teknik direktör Vitor Pereira, teknik ekibiyle de mini bir toplantı yaparak ikinci devre öncesinde yardımcılarından neler istediğini anlatarak onlarla fikir alışverişinde bulundu.

(Kaynak: NTV Spor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500

Yorumlar (10)

7ENEVBAHÇE:

O kupaları nah alırsın kirli ŞIKEBAHÇE sizi.......

4
18
yanıtYanıtla
KİM ŞİKECİ:

Şikesi uluslararası tarafsız kuruluşlar olan Uefa ve Cas ile Türkiye''de en yüksek yargı kurumunun verdiği kararlarla tescillenmiş olan ve 2 yıl men cezası alan güzide kulübümüz şikecidir. Hatta başkanı sahte çürük raporu ile askerlikten kaçmış olan ve tarlaları sürmekten şikeden hapiste yatıp çıkan ve talimatla aklanan ve yaptığı şike sahaya yansımayan (!) kulüp şikecidir. . Daha fazlasına gerek yok, sanırım herkes anlamıştır. Tescilli şikeci kulübümüzü. . Adalet için ''feneri'' yakmalı tüm TÜRKİYE

yanıt3
yanıt1
amerikancacigi:

catla fener düsmani iftiraci seni

8
3
yanıtYanıtla
YAYLADA UEFA KUPASI VAR:

Gel onu götür birde çay içtiğim bi kupa var ha birde kupapapazı var onuda al Ha ha ha

5
3
yanıtYanıtla
SikebahceMobil-ANDROID:

hic birini alamiyacaksiniz....

3
2
yanıtYanıtla
FENERLI:

ipe dizdigimiz kumpas...hemde kanirta,kanirta...!!!

yanıt4
yanıt2
ock:

Avrupa da Barca, Real Madrit vb. olsan. TC. de hükmün sökmez hoca. Federasyonun kulüplerin adayı belli hoca istediklerine üç kupa istemediklerine yel aldırırlar. Çok direnirsen cümle aleme rezil ederler. Başına şike dosyası açılır, otobüsünü kurşunlatıp gözdağı verirler aklına gelmeyen olaylar gelir. Sen sen ol büyük konuşma tamam TC. de bileğinin hakkıyla tek şampiyonluk adayı fb. dir. . .

2
1
yanıtYanıtla
İŞTE KANARYA KUŞUNUN HİKAYESİ:

Tarlaları süren Aziz, Şikeyi yapan başkan Aziz, avukatlar ordusuyla Uefa ve Cas''a götürüp tescil ettiren de Aziz, sahte çürük raporuyla askerlikten kaçan da (tek ayağı kısa olan) Aziz, şikeyi Fenerbahçemiz için yaptığını itiraf eden de Aziz, şikeden yargılanıp ceza alan , cezası yargıtayca onanan ve hapis yatan , hatta orada cübbeli ile tesbih çeken de Aziz. Yeniden yargılanma bahanesiyle yukarıdaki (!) FB''li abisi tarafından beraat ettirilen de Aziz. .

yanıt1
yanıt0
xyz:

Fazla iddalı olma be hoca Kulüplerin ve Federasyonun şampiyon adayı belli. O da bu yıl bjk. Ligde 3-4-5 çeken bjk. Avrupada nal topladı. . . . Boşuna direnmeyin direndikçe başınıza bela alıyorsunuz. Şike davası boşuna olmadı. Bak geçen yıl otobüs kurşunlandı, failleri hala yok. Allah muhafaza bu yıl ne olacak hiç belli değil.

0
1
yanıtYanıtla
UEFA CAS YARGITAY:

Şike boşuna tescillenip Uefa''dan kırbaç bouşuna yenmedi. Şikenin olmadığı yerden Aziz çıkmaz. Fener tescilli şikeci. . Yoksa Uefa paralel mi?? Ha ha ha. . Ya da sahtekar Azize kumpas kurup tarla sürdürerek zorla şike mi yaptırdılar. .

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title