Haberler

Vitor Pereira dönemi kapandı ! Fenerbahçe'de şok gelişme

Güncelleme:

Vitor Pereira dönemi kapandı ! Fenerbahçe'de şok gelişme. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Pereira'yla görüşerek "İstifanı vermezsen göndereceğiz." dedi. Portekizli teknik direktörü, görevi bırakmayacağını tekrarladı.

Vitor Pereira dönemi kapandı ! Fenerbahçe'de şok gelişme. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Pereira'yla görüşerek "İstifanı vermezsen göndereceğiz." dedi. Portekizli teknik direktörü, görevi bırakmayacağını tekrarladı. Fenerbahçe'nin Monaco'ya elenerek Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesinin ardından, oynattığı sistem ve oyuncu tercihleri nedeniyle tartışılan teknik direktör Vitor Pereira'yı gönderme kararı alındı.

İSTİFASINI İSTEDİ

Başkan Yıldırım, yöneticilerle bir durum değerlendirmesi yaparken, Portekizli teknik adamın yetersiz olduğu ve çok geç kalmadan hemen yolların ayrılması gerektiği yönünde görüş birliğine varıldı. Yıldırım, daha sonra teknik direktör Pereira ile görüşerek istifasını istedi.

"GÖREVİ BIRAKMAM"

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Portekizli çalıştırıcıya, "İki senedir çok ciddi yatırımlar yaptık, önemli oyuncular aldık. Takımın ne oynadığı belli değil. Sen sadece izliyorsun, oyuna müdahale etmiyorsun, hatada ısrar ediyorsun. Bu futbolla hiçbir hedefe ulaşamayız." diye sert çıktı ve "24 saat içinde istifanı ver. Aksi takdirde biz göndereceğiz" ifadesini kullandı. Sözleşmesi devam eden Pereira ise görevi bırakmayacağını tekrarladı.

BIELSA HAREKATI

Sarı-lacivertli yönetim, Portekizli teknik adamın görevine son verip daha önce de gündeme gelen Arjantinli çalıştırıcı Marcelo Bielsa'yı takımın başına getirmeyi düşünüyor. Fenerbahçe'nin bugün resmi olarak Pereira ile yollarını ayırdığını duyurup, Bielsa'yı takımın başına getirdiğini açıklayacağı öne sürülüyor.

(Yeni Şafak)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title