Haberler

Vitor Pereira: Darbe Gecesi Uyuyamadık

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vıtor Pereira, darbe girişiminin olduğu gece yaşadıklarını anlatırken "Uyumadığımız, çok endişeli olduğumuz bir geceydi." dedi.

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Sparta Prag ile oynadıkları karşılaşma sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Portekizli teknik adam, Türkiye'deki darbe girişimi sırasında yaşadıklarını anlattı. Pereira ile basın mensupları arasında geçen soru-cevaplar şöyle:

"UYUMADIĞIMIZ BİR GECEYDİ"

Darbe girişiminin yaşandığı akşam ve sonrasında neler hissettiniz?

"Uyumadığımız, çok endişeli olduğumuz bir geceydi. Ailemizi ve çocuklarımızın güvenliğini düşündük. Son günler çalışmamız açısından kolay geçmedi. Burada maça odaklanmamız mümkün değildi. O gecenin etkisini atamamıştık. Buraya çok az alternatifle geldik. Gençler çoğunluktaydı. Fernandao çıkıyor, Stoch'u oyuna almak zorunda kalıyordum. Takımın yarısı yoktu."

"PARA, BENiM PARAM DEĞiL"

-Geçen yıl da zorlu kuralar vardı Fenerbahçe için. Kura şanssızlığı için neler diyeceksiniz?

"Porto'yu çalıştırırken 32 takım içerisinde Manchester City'yi çekmiştik. O yüzden benizlemiyorum bile kuraları. Mücadeleci, çekişmeli bir maç olacak. Monaco da şanssız kura çekti bizi çekerek..."

"DARBE GİRİŞİMİ PLANLARIMIZI BOZDU"

-Kadro hakkında kararlarınızı verdiniz mi?

"Karar vermek zorundayım. Sparta Prag karşısında ilk defa çok oyuncuya süre verebildim. Lyon maçı bizim için çok önemli olacaktı. O maç yerine darbe girişimi oldu. Bizim planlarımızı sarsan bir durum oldu..."

"BAŞKANA SORMAK GEREK"

-10 numara konusunda girişimler ne durumda?

"Bunu göreceğiz. Başkana sormak gerek. Para benim param değil..."

AATIF FORVET ARKASI

-Aatıf forvete alternatif olarak mı görev yapacak?

"Forvet arkası oynayacak."

"SKRTEL 3-4 HAFTA ERKEN GELMELİYDİ"

-Skrtel'in durumu ne?

"Martin Skrtel'in 3-4 hafta önce gelmesi ideali olurdu. Monaco maçına hazır olur mu, göreceğiz..."

"SALİH DE ŞİŞMAN O ZAMAN"

-Fernandao fiziksel olarak şişman görünüyor...Van Persie hazır olacak mı Monaco maçlarına?

"Salih de şişman, diğerleri de şişman, hepsi şişman o zaman. Şişman değil, kuvvetli ve kas çalışıyor... Çok daha iyi duruma gelecektir zamanla... Robin van Persie fitness çalıştı. Maçlarda göreceğiz durumunu..."

SALİH UÇAN'IN DURUMU

- Salih Uçan bu sezon hazırlıklarında iyi göründü. Siz nasıl görüyorsunuz?

"Salih Uçan çok iyi bir oyuncu. Fizik olarak daha iyi noktaya gelirse çok daha iyi olacak. Oynamadığı bir sezondan geliyor. Sürekli maç oynamaya ihtiyacı var. Böylece çok daha iyi olabilir. Onun en iyi seviyeye ulaşacağına inanıyorum."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sparta Prag Salih Uçan Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title