Haberler

Vitor Pereira'dan Sürpriz Bursaspor Maçı 11'i

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Bursaspor karşısında Caner Erkin, Volkan Şen ve Robin van Persie'yi yedek bıraktı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Bursaspor karşısında da sürpriz bir kadro sahaya sürdü. Sarı lacivertli hoca, Avrupa Ligi'ndeki Molde maçında kulübeye çektiği Volkan Demirel ve Fernandao'yu yeniden ilk 11'e alırken, bu kez de Caner Erkin, Volkan Şen ve Robin van Persie'ye neşteri vurdu.

RVP YERİNE FERNANDAO

Pereira, Molde maçında net goller kaçıran Hollandalı golcüyü yedek soyundururken, onun yerine Fernandao'ya şans verdi. Caner'in pozisyonunda ise Hasan Ali, Volkan Şen'in yerine de Lazar Markovic görev aldı.

F.Bahçe'nin Bursaspor karşısındaki ilk 11'i, "Volkan, Hasan Ali, Kadlec, Alves, Şener, Mehmet Topal, Meireles, Ozan, Markovic, Nani, Fernandao" şeklinde oluştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Caner Erkin Volkan Şen Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

oğuz:

Caner ve rpv olmaması çok güzel olmuş. tebrikler pereira. rvp yürümekten başka bişey yapmıyordu geçen maçta. Caner savunmada durmadığı gibi ileride bi tane olumlu pas verememişti.

3
0
yanıtYanıtla
xMobil-ANDROID:

neden büyük takımlar ufak kulüplerden aldığını oynatıyor da ufak kulüpler oynatamiyor yazık yaa federasyon neden el atmiyo bu ise

0
0
yanıtYanıtla
izi:

kardeşim fener satın aldığı için bursa şart koyamaz . Ama bursanın aldığı oyuncular kiralık olduğu için fener şart koyma hakkına sahip federasyonluk bir durum yok

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title