Haberler

Viranşehir Sivil Toplum Platformu Sorunları Paylaştı

Güncelleme:

Viranşehir Sivil Toplum Platformu üyeleri, Kaymakam Huzeyfe Citer'i makamında ziyaret ederek ilçe sorunlarını konuştu.

Viranşehir'de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının Viranşehir'e hizmet amacı ile oluşturmuş oldukları Viranşehir Sivil Toplum Platformu Kaymakam Huzeyfe Citer'i makamında ziyaret etti.

Dönem Sözcülüğünü Viranşehir Derneği Başkanı Murat Karadaş'ın yaptığı Viranşehir Sivil Toplum Platformu Yönetim Kurulunun üyeleri olan Ziraat Odası Başkanı Bahri Ekinci, Eğitim-Bir -Sen Başkanı Ahmet Bilen, Eğitim-Sen Başkanı Abdulcelil Çelebi, Diyanet -Sen Başkanı İlhami Harre, Küçük Sanayi Koop. Başkanı Mahmut Can ve DİSK İş Sendikası Temsilcisi Hikmet Burun ziyarette hazır bulundu.

Viranşehir Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre, Viranşehir Sivil Toplum Platformu olarak ziyaretlerinin maksadını ifade eden dönem sözcüsü Murat Karadaş platform hakkında Kaymakam Huzeyfe Citer'e bilgi verdi. Viranşehir'e hizmet etme ortak paydasında buluşulduğunu aktaran Karadaş, Viranşehir'in sorunlarını çözmek istediklerini söyledi.

Kaymakam Huzeyfe Citer ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti platform üyelerine iletti. Viranşehir Sivil Toplum Platformuna her türlü desteği sağlayacaklarını belirten Kaymakam Citer şunları kaydetti:"Viranşehir'de böyle bir oluşumun meydana gelmesi takdir edilecek bir durumdur. Viranşehir'in hayrına atılacak her adıma destek vermeye hazırız. Bu platformun oluşmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum."

Platform heyetinin belirlediği ve Viranşehir'in öncelikli iki sorunu olan trafik ve elektrik kesintileri konusunda çalışma yapılmasına karar verildi. Önümüzdeki günlerde Kaymakam Huzeyfe Citer'in katılacağı geniş katılımlı bir toplantı yapılarak sorunların çözümü için adımlar atılacak. Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından heyet kaymakamlıktan ayrıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Eğitim Bir Sen Murat Karadaş Diyanet Sen Viranşehir Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

HÜSEYİN ŞAHİN:

GÜZEL ŞEHRİMİZİN , GÜZEL İNSANLARININ SORUNLARINA ÇÖZÜM BULUNMASI HEPİMİZİ ÇOK MUTLU EDECEK.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title