Haberler

Viranşehir'de Tır, Kamyona Çarptı: 2 Yaralı

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, seyir halindeki TIR, yol kenarına park etmiş olan kamyona çarptı.2 kişinin yaralandığı kaza sırasında alev alan TIR, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, seyir halindeki TIR, yol kenarına park etmiş olan kamyona çarptı. 2 kişinin yaralandığı kaza sırasında alev alan TIR, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.Kaza, öğle saatlerinde Viranşehir- Mardin karayolunun 16. kilometresinde meydana geldi. Şanlıurfa yönüne gelen Mesut Eran yönetimindeki 47 KC 473 plakalı TIR, Karakuzu Köyü yakınlarında kontrolden çıkarak yol kenarında park halinde duran Ali Gökten'e ait 47 PA 973 plakalı kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyon devrilirken, TIR sürücüsü Mesut Eran ile yanında bulunan arkadaşı Ahmet Çelik yaralandı. Yaralan ve araçta sıkışan TIR sürücüsü ile arkadaşı, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ve jandarmaların çalışması ile çıkarıldı. 2 yaralı ambulansla hastaneye gönderildikten kısa süre sonra TIR'ın ön bölümü alev aldı. Yanmaya başlayan TIR, çağrılan itfaiye erlerinin müdahalesi ile söndürüldü.Kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat ulaşıma kapanan Şanlıurfa-Mardin karayolu, güvenlik güçlerinin incelemesi ve araçların çekilmesinin ardından araç trafiğine açıldı. Viranşehir Devlet Hastanesi'nde tedavisine başlanan yaralılardan Ahmet Çelik ise hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

GÖRÜNTÜ LİSTESİ

-----------------------------

Olay yeri

Kaza yapan TIR ve kamyon

Önlem alan jandarma

İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışması

Olay yerinde toplanan kalabalık

Etrafa saçılan malzemeler

Ön bölümü yanan TIR

Jandarmanın olay yeri incelemesi

Kamyon şoförü ile röp.

İtfaiye amirinin konuşması

Genel ve detay görüntüler

( Haber: Kamera: Mustafa MERT - Şanlıurfa - DHA)

=========================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Çelik Viranşehir Şanlıurfa Mardin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title