Haberler

Viranşehir'de Fidan Seferberliği Başlatıldı

Viranşehir Belediyesi tarafından ilçede ağaç dikme kampanyası başlatıldı.

Viranşehir Belediyesi tarafından ilçede ağaç dikme kampanyası başlatıldı.

Daha yeşil bir ilçe için kolları sıvayan belediyenin park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri, başta mezarlıklar olmak üzere cami, park, bahçe ve yol kenarlarını yeşillendirmeye hazırlanıyor.

Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi, Viranşehir Tarım Lisesi Müdürü Nedim Özkan ve çok sayıda öğrencinin katılımıyla kampanya kapsamında Selahattin Eyyübi Mahallesi Mezarlığına yüzlerce fidan dikildi.

Kaymakam Çimşit, burada yaptığı konuşmada, gelecek nesillere yeşil bir dünya bırakmak için fidan dikmenin önemini dile getirdi.

Belediyenin yapmış olduğu çalışmayı desteklediklerini belirten Çimşit, kampanyaya emek verenlere teşekkür etti.

Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi de daha yeşil bir Viranşehir için yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarına başladıklarını ifade etti.

İlçede binlerce fidanı farklı noktalarda toprakla buluşturacaklarını vurgulayan Çiftçi, duyarlı vatandaşlardan kampanyaya destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Viranşehir Belediyesi Nedim Özkan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title