Haberler

Viranşehir Belediyesi Kasım Ayı Toplantısını Yaptı

Güncelleme:

Viranşehir Belediyesi Kasım ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya belediye eş başkanı Emrullah Cin başkanlık etti.

Viranşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Meclis toplantı salonunda yapılan ve Eş Başkan Emrullah Cin'in başkanlık ettiği toplantı açılış konuşması ile başladı.

Toplantıda konuşan Eş Başkan Cin, belediyenin rutin çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Yapılan yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi ve ilk olarak Ayaklı Mahallesinde oluşturulan yeni mahalleye isim verilmesi görüşüldü. Mahalleye Seyrantepe isminin verilmesi kararlaştırıldı ve ardından belediye bünyesinde kısmi sözleşmeli bir avukat çalıştırılması oylamaya sunuldu ve oy birliği ile bu madde kabul edildi.

Destek Hizmetleri Müdürlüğü yönetmeliğinin görüşüldüğü bir başka madde de oy birliği ile kabul edilirken okul, cami ve taziye evlerine malzeme yardımı yapılmasını ön gören madde de meclis üyelerince kabul gördü. Toplantıda bazı vatandaşların arsalarının imarda meydan olarak geçen yerlerde kalması nedeni ile vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için başka bir gündem maddesi verildi. BDP grubu, ihdas-tevhid, parselasyon ve kamulaştırmadan meydana gelen arsa ve meydanın 5393 sayılı yasanın 69. Maddesi gereğince değerlendirmesi için gündem maddesi sundu. AK Parti grubu ise imarda meydan olarak gösterilen arsanın aynı yerde başka bir arsa ile takas edilmesi için önerge verdi. Her iki önerge de gündem maddesi olarak kabul edildi ve imar komisyonuna sevk edildi. İmar komisyonuna sevk edilen maddeler üzerindeki çalışmalar sonuçlanmadığı için her iki madde de Aralık ayı meclis toplantısına ertelendi. Meclis toplantısı dilek ve temenniler ile son buldu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Viranşehir Belediyesi Emrullah Cin Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title