Haberler

Villada Dehşeti Şüphelisi Bahçıvanın Anne- Babası Şokta

Muğla'nın Ortaca İlçesi Dalyan Beldesi'nde, bahçıvanlığını yaptığı villanın sahibi olan sevgisi İngiliz Caterina Anna Bury'i (56) öldürüp, aynı pompalı tüfekle oğlu Alexander Gerhard Bury (24) ve annesi Cecillie Bury'i (87) yaralayan Veli Acar'ın...

Muğla'nın Ortaca İlçesi Dalyan Beldesi'nde, bahçıvanlığını yaptığı villanın sahibi olan sevgisi İngiliz Caterina Anna Bury'i (56) öldürüp, aynı pompalı tüfekle oğlu Alexander Gerhard Bury (24) ve annesi Cecillie Bury'i (87) yaralayan Veli Acar'ın (46) anne- babası şokta.

Okçular Köyü'nde yaşayan Dursun Acar (80), oğlunun 5 yıldır Caterina Anna Bury ile birlikte yaşadığını, kendisinin de Bury'e 'gelinim' diye hitap ettiğini belirterek şunları anlattı:

"Birbirlerini çok seviyorlardı. Oğlum nasıl böyle bir şey yaptı, hala aklım almıyor. Şoktayız. Karıncayı bile incitemezdi. Evde bugüne kadar bir tavuk bile kesmeyen bir çocuktu. Cenaze olsa gitmeye korkardı. Caterina Türkiye'de kaldığı sürece çoğu zaman köyde yanımızda kalırlardı. Bu duruma çok üzüldüm. Olay günü de oğlum yanıma gelip, bana sarıldıktan sonra, 'Ben bir iş yaptım. Çok pişmanım beni affedin' dedikten sonra evden çıktı. Gidip, jandarmaya teslim olmuş. Allah suçunu affetsin. Çok üzgünüm." 'BANA ANNE, EŞİME DE BABA DERDİ'

Anne Müzeyyen Acar (67) de, Caterina'nın kendisine 'anne', eşine de 'baba' diye hitap ettiğini söyledi. Anne Acar, "Aralarında ne yaşandı da bu iş bu boyuta geldi anlamış değilim. Sevgilisi İngiltere'den gelmeden önce oğluma telefon ederdi. Oğulum gidip havalimanında karşılardı. Ben de kendisine börek açar, yemekler yapardım. Yediğimiz içtiğimiz birdi. Çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum" diye konuştu.

"KARDEŞİM KORKAK BİRİYDİ"

Altı kardeş olduklarını söyleyen evli Hülya Öztürk (42) ise kardeşi Veli'nin böyle bir olaya karışmasına şaşırdığını vurgulayarak, "Çok korkak biriydi. Bana, 'Ölüden korkuyorum. Babam ölse cenazesine bile katılamam' derdi" yorumunu yaptı..

Köydeki komşuları Hasan Özdemir, Ramazan Aydın, Rıza Çakır ve Ayten Aydın, Vli Acar'dan böyle bir şeyi beklemedikleri kaydederek, "Köyün içinde sarmaş dolaş gezerlerdi. Kime sorsanız, böyle şey yapcağına ihtimal vermez" dediler.

Öte yandan bazı İngiliz televizyon kanallarının temsilcileri, haber yapmak için ilçeye geldi. - Ortaca

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Veli Acar Okçular Ortaca Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title