Haberler

Vezirköprü'de Kan ve Kök Hücre Bağışı Kampanyası

Vezirköprü'de Türk Kızılayı Samsun Kan Bağışı Merkezi ile Vezirköprü Devlet Hastanesi işbirliğinde yapılan organizasyonda, 261 kişi kan bağışında bulundu, 106 kişi de kök hücre bağışı için numune verdi.

Vezirköprü'de Türk Kızılayı Samsun Kan Bağışı Merkezi ile Vezirköprü Devlet Hastanesi işbirliğinde yapılan organizasyonda, 261 kişi kan bağışında bulundu, 106 kişi de kök hücre bağışı için numune verdi.

Türk Kızılayı Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram, TÜRKÖK projesi kapsamında 13 Şubat'ta başlayan bağışın tamamlandığını söyledi.

Vezirköprü'de TÜRKÖK projesi kapsamında bölgede rekor diyebilecekleri katılım olduğunu vurgulayan Bayram, hem kan hem de kök hücre bağışının aynı anda yürütüldüğü ortamda ilçe halkından büyük destek aldıklarını dile getirdi.

Türk Kızılayı Vezirköprü Şube Başkanı Hakan Kiper de 5 dakika ayırarak verilecek kan ile bir insanın hayatının kurtarılabileceğine işaret ederek, "İlçemizdeki bağış kampanyasında 261 kişi kan bağışında bulundu, 106 kişi de kök hücre numunesi verdi. Vezirköprü halkı gereken duyarlılığı gösterdi ve bir rekor kırdı." diye konuştu.

Organizasyonda Vezirköprü Devlet Hastanesi Organ ve Doku Bağış Koordinatör Yardımcısı Nermin Aydoğdu tarafından bağışçılara bilgi verildi.

Aydoğdu, 35 kişinin form doldurduğunu ve gönüllü organ bağışçısı olduğunu belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Serdar Bayram Türk Kızılayı Vezirköprü Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title