Haberler

Vestel Manisaspor Hoşgörü İstedi

Vestel Manisaspor İdari Menajeri Mustafa Turgat, Medya ve Kamuoyunun Yeni Transferlere Hoşgörülü Yaklaşmalarını İstedi.

Vestel Manisaspor İdari Menajeri Mustafa Turgat, medya ve kamuoyunun yeni transferlere hoşgörülü yaklaşmalarını istedi.

Tarık Almış Tesisleri'nde Basın Sözcüsü Kenan Yaralı ile basın toplantısı düzenleyen Turgat, Kalabane ve Reinaldo'nun uyum dönemini atlattıktan sonra takıma önemli katkılar sağlayacağını belirterek, "Alex Fenerbahçe'ye geldiğinde ilk 6 hafta boyunca basın 'Bu adam satılsın' diye yazmıştı. Bugün Alex omuzlarda geziyor. Reinaldo da güney yarım küreden, kuzey yarım küreye geldi. Zamana ihtiyacı var. Çok yakında iki oyuncu gerçek kalitelerini ortaya koyacaklar" dedi.

İkinci yarıdaki başarısızlığı defans oyuncularının sakatlığına bağlayan Mustafa Turgat şöyle devam etti: "Geçen sezon defansımız Ümit, Burak, Johana ve Hakan Balta'dan kuruluydu. Ön liberoda da Borbiconi vardı. Bu beş isimden Johana gitti, Kalabane geldi. Devre arası kampında ve ilk maçlarımızda Ümit, Burak, Hakan Balta adale yırtığı nedeniyle iğne olarak oynayıp büyük özveri gösterdiler. Kalabane'nin omzu çıktı. Borbiconi ameliyat sonrası ağrılarla oynuyor. Bu oyuncuların sağlık sorunları bittiğinde yeniden zirve yarışyına ortak olacağız. Vestel manisaspor sezon başında belirlediği Avrupa hedefini mutlaka yakalayacak."

Teknik Direktör Ersun Yanal'la ilgili transfer dedikodularını bir kez daha yalanlayan basın sözcüsü Kenan Yaralı ise, "Hocamız bugüne dek bir tek kulüple bile görüşmemesine rağmen sezon başında Trabzonspor, ardından Fenerbahçe ve şimdide Galatasaray'la adı anıldı. Bu da takımın motivasyonunu etkiledi. Biz Süper Lig'de daha iki yıllık bir takımız. Yüz yıllık takımlarla boy ölçüşüyoruz. Ulusal basın bu tür spekülasyonlarla Vestel Manisaspor'un motivasyonunu bozuyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title