Haberler

Vestel'le Hayatın İçindeler

Vestel Şirketler Grubu, geliştirdiği kurumsal sosyal sorumluluk projesiyle engelleri aşmaya kararlı dört genci daha iş sahibi yapıyor.

Vestel Şirketler Grubu, geliştirdiği kurumsal sosyal sorumluluk projesiyle engelleri aşmaya kararlı dört genci daha iş sahibi yapıyor. Kapılarını kurumda çalışmak isteyen down sendromlu ve zihinsel engelli gençlere açan Vestel, başlattığı kurumsal sosyal sorumluluk projesiyle onlara gururla "Ben de hayatın içindeyim" deme şansı tanıdı.

Vestel, ülkemizin en önemli sosyal yaralarından olan engelli istihdamı konusunda umut veren bir kurumsal sosyal sorumluluk projesi başlatıyor. "Hayatın İçindeyim" sloganıyla hayata geçen projenin birinci aşamasında dört down sendromlu ve zihinsel engelli genç, Vestel'de iş hayatına ilk adımlarını attı. Vestel İnsan Kaynakları Direktörlüğü liderliğinde geliştirilen ve yürütülen çalışmaya adayların belirlenmesiyle başlandı. Vestel işe alım ekibi, konusunda uzman iş yeri hekimiyle birlikte Manisa'da bulunan Şükran Bilginer Özel Eğitim Merkezi'ndeki engelli öğrencilerle buluştu. Öğrenciler arasından yapılan seçim ertesinde istihdam teklif edileceklerin aileleri ziyaret edildi. Ferhat Haspolat, Yağmur Erdem, Samet Şen ve Necla Uzun'un aileleri, bu görüşme sırasında konuyla ilgili bilgilendirildi. Ailelerin rızasıyla yaşları 21 ile 29 arasında değişen gençlerin Vestel'deki kariyerine ağustos ayında başlaması kararlaştırıldı.

Vestel'in yeni iş arkadaşları için işe alım ekibi gönüllüleri ve ailelerinin de katıldığı "Hayatın İçindeyim Hoşgeldin" kutlaması yapıldı. Pasta ikramı ve müzikli fotoğraf çekimi ertesinde Ferhat Haspolat ve Samet Şen, VestelCity içerisindeki Deli Marche Cafe'de servis elemanı, Yağmur Erdem ve Necla Uzun ise Vestel Dijital yemekhane görevlisi olarak çalışma hayatına başladı.

Vestel Dijital Yemekhane'de çalışacak olan Yağmur Erdem, çiçekleri çok seviyor ve para kazanıp anne babasına bahçeli bir ev alma hayali kuruyor. Okuma yazma bilen ve ikramda bulunmaktan keyif alan Necla Uzun, olumlu enerjisi sayesinde tanıştığı herkesi kendine hayran bırakıyor. Yüzen, bisiklete binen ve body building yapan tam bir spor tutkunu olan Ferhat Haspolat ise, bilgisayarda oyun oynamayı ve film izlemeyi seviyor. Samet Şen de mutfakta zaman geçirmekten hoşlanan gerçek bir arkadaş canlısı, seyahatlerinde yeni yerler keşfetmekten mutluluk duyuyor. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Vestel Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title