Haberler

Vera Otellerinde Tatil Başka Güzel

İyi bir tatil geçirebilmek için zincir otellerin deneyimlerinden ve profesyonelliklerinden faydalanmak oldukça önemli bir konu. Gittiğiniz her tesiste aynı konforu ve kaliteyi bulmak zincir oteller ile mümkün oluyor.

İyi bir tatil geçirebilmek için zincir otellerin deneyimlerinden ve profesyonelliklerinden faydalanmak oldukça önemli bir konu. Gittiğiniz her tesiste aynı konforu ve kaliteyi bulmak zincir oteller ile mümkün oluyor. Kaliteyi ve konforu bir arada istiyorsanız Vera Oteller Zinciri doğru seçim olabilir. Antalya ve Bodrum'da farklı otel seçeneklerine sahip olan Vera Hotels iyi bir tatil için akla gelebilecek her şeyi sunuyor.

Antalya'nın gözde turizm beldesi Belek'te bulunan Vera Mare Resort Hotel 2008 yılından bu yana hizmet vermekte. Denize sıfır konumda bulunan otel Akdeniz'in eşsiz denizi ile doğasını sizin için buluşturuyor. Şehir merkezine 45 km uzaklıkta bulunan otel farklı oda seçenekleri hizmet vermekte. Türk ve dünya mutfağından eşsiz lezzetler bulabileceğiniz ana restoranın yanı sıra deniz ürünleri, Osmanlı yemekleri ve İtalyan yemekleri bulabileceğiniz restoranlar da mevcuttur. Otelin farklı ebatlardaki yüzme havuzları ve özel plajı size keyifli anlar yaşatacak.

Vera Mare Resort Hotel'in eğlenceli aktiviteleri ile unutulmaz anlar yaşarken, spa merkezinde tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.

Zincirin bir diğer halkası olan Vera Verde Resort Hotel de Antalya Belek'te bulunmaktadır. Vera Mare Resort Hotel gibi 2008 yılından bu yana hizmet vermekte olan otel Belek merkeze sadece 5 km uzaklıktadır. Denize oldukça yakın konumda bulunan otelden her on beş dakikada bir otelin özel plajına servis kalkmaktadır. Farklı oda seçenekleri ile hizmet veren otel farklı restoran seçenekleri ile damak tadınıza da hitap ediyor. Açık ve kapalı yüzme havuzlarının yanı sıra otelde bulunan kaydırak havuzu oldukça eğlenceli saatler vadediyor.

Bu yıl güzel anılarla dolu unutulmaz bir tatil geçirmek istiyorsanız Anı Tur ayrıcalığı ile Vera Otelleri'nden birine sadece birkaç dakikada rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Antalya Akdeniz Bodrum Belek Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title