Haberler

Venedik Film Festivalinde Ödül Alan 'Sivas' Filminin Başrol Oyuncusu Doğan İzci Yozgat'a Döndü

Venedik Film Festivali'nde yarışan Sivas filminin çocuk başrol oyuncusu Doğan İzci, 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülüyle memleketi Yozgat'ın Yerköy ilçesindeki ailesiyle sevincini birlikte yaşadı.

Venedik Film Festivali'nde yarışan Sivas filminin çocuk başrol oyuncusu Doğan İzci, 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülüyle memleketi Yozgat'ın Yerköy ilçesindeki ailesiyle sevincini birlikte yaşadı.

Sivas isimli filmin galası için Venedik'e giden 11 yaşındaki Doğan İzci, evine "En İyi Erkek Oyuncu ödülüyle döndü. Üç günlük vizesi dolduğu için ödül törenine katılamayan Doğan İzci, filmi ilk kez izlerken kendisini tanıyamadığını ve kırmızı halıda yürürken çok heyecanlandığını söyledi. İlk defa bir filmde rol alarak ilkleri yaşayan minik oyuncu Doğan İzci, yurt dışına çıkmanın ve uçağa binmenin de mutluluğunu yaşadı. Daha önce sadece okulda folklor oynadığını belirten İzci, 'Filmi de ilk defa İtalya'da izledim. Çok değişik geldi. Kırmızı halıya çıktığımda çok heyecanlandım. Ama çok mutlu oldum. Çekimler sırasında daha kiloluydum ve boyum daha kısaydı. Afişteki fotoğrafı gördüğümde ve filmi izlediğimde çok şaşırdımö dedi. Büyüyünce iyi bir oyuncu veya vali olmak istediğini söyleyen Doğan İzci, 'Çok mutluyum, beklemediğim bir ödül aldım. Ben filmin galasına gitmiştim. Orada da doğum günümü kutladık, çok mutluyum. Vize kısa süreli olduğu için ben döndüm, ödülümü Kaan abi alacak, Salı günü getirecekö diye konuştu.

Oğlu ile gurur duyduğunu belirten Baba Nedim İzci, film çekilmeden önce oğlunun eve gelerek filmde oynayacağını söylediğini belirterek, 'Ben önce inanmadım. Bir gün sonra Kaan Müjdeci bey geldi. Oğlumu beğendiklerini ve filmde oynatmak istediklerini söyledi. Ben önce tereddüt ettim, birkaç kişiye danıştım ve kabul ettim. Oğlumun oynadığı film çekilirken birkaç sahnesini de izledim. Ama ödül alacağını hiç düşünmemiştimö dedi.

Televizyondan oğlunun rol aldığı filmin Venedik Film Festivalinde ödül için yarıştığını duyduğunda çok sevindiğini dile getiren Baba Nedim İzci, 'Oğlum festivalde ödül alınca gururlandım, çok sevindim. Hem ülkemizi, hem Yozgat'ı ve bizi en iyi şekilde temsil etmiş oldu. Sevinçliyiz. Kaan Müjdeci beye çok teşekkür ediyorum. Bu ödül onun sayesinde geldiö diye konuştu. Anne Yurdagül İzci'de, çok sevinçli olduklarını söyleyerek,?Çok mutlu oldum, biz böyle bir ödülü hiç beklemiyorduk. İtalya'ya gideceği hiç aklımıza gelmezdi. Çok mutluyuz ve gururluyuz. Oğlumuzu beğenip filmde oynatan Kaan Müjdeci beye çok teşekkür ediyoruzö dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Venedik Yerköy Yozgat Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title