Haberler

Veli Kavlak, 5. Kez Ameliyat Olacak

Güncelleme:

Daha önce 3 kez omzundan 1 kez de belinden ameliyat olan Veli Kavlak için bir kez daha ameliyat kararı alındı.

Daha önce 3 kez omzundan 1 kez de belinden ameliyat olan Veli Kavlak adeta futbola dönemiyor.

5. KEZ BIÇAK ALTINA

Son geçirdiği bel fıtığı ameliyatından sonra girdiği rehabilitasyon sürecinin sonunda iyileşmeyen aksine ağrıları yeniden artan Veli Kavlak, Avrupa'da doktor doktor dolaşıp derdine çare arıyor. Son olarak Almanya'da bir doktora görünen Veli Kavlak için 5'inci kez ameliyat kararı alındı. Veli Kavlak'ın bu karar sonrası adeta bir yıkım yaşadığı ve futbol hayatının bitme noktasına gelmesinden endişe ettiği öğrenildi.

YERİNE İNLER GELİYOR

2 yıldır sürekli olarak ameliyat geçiren Veli için yeni kararlar alma arifesinde olan Beşiktaş Yönetimi ise ilk etapta Gökhan İnler'i transfer ederek orta sahadaki oyuncu eksikliğini giderme kararı aldı.

Beşiktaş yönetiminin Veli Kavlak ile ilgili almayı düşündüğü bir diğer kararın ise oyuncunun 2019'a kadar süren sözleşmesini dondurma yönünde olduğu gelen bilgiler arasında.

Haber Kaynağı: DHA

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Veli Kavlak Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title