Haberler

Vatandaşlara Ücretsiz "Cibinlik" Dağıttı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cibinlik dağıtımından detay görüntüler - Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen basın açıklaması Vatandaşlara ücretsiz "cibinlik" dağıttı- Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sineklerden korunmaları amacıyla kendi bütçesinden satın aldığı cibinliklileri halka dağıttı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sineklerden duyulan rahatsızlıkların artması üzerine kendi bütçesinden satın aldığı bin adet cibinliği vatandaşlara dağıttı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cibinlik dağıtımından detay görüntüler - Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen basın açıklaması Vatandaşlara ücretsiz "cibinlik" dağıttı- Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sineklerden korunmaları amacıyla kendi bütçesinden satın aldığı cibinliklileri halka dağıttı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sineklerden duyulan rahatsızlıkların artması üzerine kendi bütçesinden satın aldığı bin adet cibinliği vatandaşlara dağıttı.Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen cibinlik dağıtım töreninde gazetecilere açıklama yapan Sözen, Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile belediyelerin birçok yetkisinin Büyükşehir Belediyesine devredildiğini hatırlattı.Sivrisinekle mücadele çalışmalarının da devredilen yetkilerden olduğunu belirten Şükrü Sözen, bu yıl Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaların yetersiz kaldığını da savundu.Büyükşehir Belediyesi yetkililerine her türlü makine ve teçhizatlarının olduğunu, çalışmalara destek verebileceklerini söylediklerini anlatan Sözen, şöyle konuştu: "Sadece protokolle bunu yasal zemine oturtup bunu yapabileceğimizi, bu göreve talip olduğumuzu söyledik. Büyükşehir yetkilileri bu görevi bize vermediler. Bugün ben de dahil bu sivrisinek konusunda sıkıntısı yaşıyoruz. Vatandaşımız da haklı olarak bizi sorumlu tutuyor. Biz de bu görev ve yetkinin bizim sorumluluğumuzda olmadığını anlatmaya çalışıyoruz, yasal boyutunu anlatıyoruz. Bununla ilgili bir mücadeleye girsek 'suçlu duruma' düşeceğimizi ifade ediyoruz."Vatandaşın sinek sıkıntısına karşı cibinlik dağıtma kararı aldıklarını belirten başkan Sözen, belediye olarak böyle bir alım yapamayacakları için kendi bütçesinden bin adet cibinlik aldığını anlattı.Şükrü Sözen, talepler doğrultusunda alımlara devam ederek, cibinlik dağıtmaya devam edeceklerini de kaydetti.Açıklamanın ardından belediye başkanı Sözen ve belediye görevlileri vatandaşlara ücretsiz cibinlik dağıttı.

Kaynak: AA / Güncel

Şükrü Sözen Manavgat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title